Ahoj, mám problém s procesorem, když mám procesor ve stolním PC a já ho zapnu tak se PC zapne a hned vypne, zjistil sem že je závada na procesoru když sem opatrně vyndal procesor abych se nedotkl té teplovodivé pasty a neomastil to zkusil sem zapnout PC naskočil větráky atd a fungovalo to jak mile sem to vypl vrátil sem procesor a znova zapl PC tak se PC zapl a hned zase vypl
Mám procesor od intelu, myslíte že by tam mohl být nějaký špatný dotyk nebo tak něco? ^^:) díky za rady.
Procesor / PC
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Procesor / PC
Jakou máš základní desku, který procesor je nový a který starý?
Nějakou od Gigabite, nový procesor
Co jsem koukal zdá se mi že tam na základní desce je ohnutý takový to jak se tam dává ten procesor ale nevím nemám lupu a už je tma.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Kvě 2015 21:09) ---
No nechám to na zítra popř se pak ještě ozvu :) Nechám se trošku uklidnit protože už sem docela dost vytočenej že to nejde a zítra s chladnou hlavou :)
Co jsem koukal zdá se mi že tam na základní desce je ohnutý takový to jak se tam dává ten procesor ale nevím nemám lupu a už je tma.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Kvě 2015 21:09) ---
No nechám to na zítra popř se pak ještě ozvu :) Nechám se trošku uklidnit protože už sem docela dost vytočenej že to nejde a zítra s chladnou hlavou :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když jsi vyndal procesor, tak PC nemůže naběhnout. Pokud jsou poškozeny kontakty na nichž sedí procesor, tak to může být právě uvedený problém, proč PC nenaběhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No já vyndám procesor zapnu PC a ta dioda na zapínání fůrt svítí musím to vypnout, vypnu s elektřiny zandám procesor zapnu a ta dioda se rozsvítí a za 1 sekundu zase zhasne a nejde to.
Mozne priciny:
- poskozene kontakty v socketu
- Haswell Refresh procesor v desce, jejiz BIOS jo jeste nepodporuje
Druhy poblem je snano resitelny aktualizaci BIOSu s podporovanym procesorem
- poskozene kontakty v socketu
- Haswell Refresh procesor v desce, jejiz BIOS jo jeste nepodporuje
Druhy poblem je snano resitelny aktualizaci BIOSu s podporovanym procesorem
Počítač funguje, jenže tu mám jinou chybu,
Konkrétně mikrofonu, mikrofon normálně fungoval a najednou přestal když sem si poslech co tam je tak sem tam slyšel rádio T_T nějaký český rozhlas 2
Konkrétně mikrofonu, mikrofon normálně fungoval a najednou přestal když sem si poslech co tam je tak sem tam slyšel rádio T_T nějaký český rozhlas 2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4008
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
13 led 2025 11:22