Problém s novým PC - JSEM ZOUFALÝ!!!

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 28 pro 2007 10:41

Jj, běhá skvěle když už ho spustim... Hraju BIOSHOCK a vše fachá jak má...
Ale to spouštění mě štve že to musim několikrát tlačítkem vypnou a zapnout, než zůstane zobrazení v poho:(
To zobrazení se pokálí hned jak se něco zobrazí na monitoru.... Jak to tam vypisuje CPU, ramku a tak..... No tak už to je zrnitý a když to nevypínám a nezapínám dál, ale nechám to běžet, tak tam probíhaj nápisy (který nepřečtu, páč je to šíleně zrnitý), jak když se něco načítá a najednou se restartuje komp a monitor nereaguje vůbec... tak to vypnu a zapnu a když to po pár dalších pokusech zapnu, tak když se to načte až do windows, tak mi vyskočí okénku : příčinou nestability systému byla najspíš HD2600XT....
Prosím, help :-(

PS.: Koupil jsem komplet, ale vzadu žádnou plombu neměl... Jakto?

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 pro 2007 11:11

plomba nečekej drátek s pecičkou ale přelepku něco trochu většího než je lepicí cenová etiketa. Dál tipoval bych to na nedoražený konektory ale stejně bych do něj nelezl. nejrychlejší by bylo pokusit se o výměnu kompletní skříně v obchodě kdes ho koupil. pokud ne tak servis a po třech záručních opravách aď si ho nechají a dají nový.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 28 pro 2007 13:13

MOJE POSLEDNÍ ZJIŠTĚNÍ : Stává se to jen když počítač restartuji, nebo vypnu a za pár vteřin zase zapnu!!!
Ale když jsem ho ted vypnul a zapnul ho zase az po 30-ti minutach, tak se spustil krásně a bez problémově...
Takže teď to už vůbec nechápu... Jak je to možný? :-D :-D

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 pro 2007 13:19

Nyní tipuju na přehřívání grafárny pokud má nucené chlazení a pc je nový nedoražený konektor ventilátoru ale stejně do něj nelez a koukej si vyřídit reklamaci.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 28 pro 2007 14:55

Nepřehřívá se, protože jsem kontroloval teploty :-) 49C v klidu a 57C až 79C při delším vytížení...
A navíc jsem to někdy spustil a hned restartnul, čili měla tak 45C a stejně se to poprdlo :-(

iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod iLucas » 28 pro 2007 15:50

To se prostě takhle těžko zjistí když ho ani nemůžeš otevřít jak ti tady všichni radili prostě s ním zajdi do servisu a máš to.

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 28 pro 2007 18:38

No já to chtěl raději vyřešit sám... Páááč když ho dám do servisu, tak ho tak měsíc neuvidim :-D

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 28 pro 2007 18:46

Nehrál sis s taktováním procesoru třeba v biosu,nebo pak systémově? :?
► Zobrazit spoiler

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 pro 2007 23:48

Věřím, že měsíc bez PC je dost dlouhá doba, ale musíš si vybrat.Buď čekat třeba celý měsíc a při převzetí PC ze servisu si jej nechat předvést a přesvědčit se tak, že PC maká, jak má. Druhá možnost je v každém případě risk, že přijdeš o záruku, vadnou součást budeš muset uhradit ze svého a to ještě může zafungovat zákon schválnosti, že se po čase podělá další součást PC (pokud již teď není příčinou základní deska). Tak si vyber, je to na Tobě. Nezapomeň, že na Tvůj PC tady nikdo nevidí a vycházíme jen z informací, které nám poskytneš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 29 pro 2007 08:22

ještě je tu jedna možnost prodej ho tu za půl původní ceny doplať si a kup si něco jiného pak se to dá stihnou i za týden.
Další možnost kup si v bazaru nějaký starší když bez toho nemůžeš být a tenhle si dej opravit.
Proč to píšu: Zřejmě ti na nějaké koruně nesejde když se chceš vrtat do stroje v záruce. takže takhle jak sem to napsal by ti to mohlo vyhovovat.

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 29 pro 2007 10:35

Netaktoval jsem a na servis kaslu, kdyz se mi to stava jen pri restartu.... Staci PC vypnout a za par minut zapnout a vse je O.K :-) A parim si vesele dal... Leda ze by se to zhorsilo... To bych jim to uz do servisu dal... Ale jinak je to v poho..... Nicmene jsem to chtel i tak vyresit sam.... No jeste to zkusim, ale hlavni je ze se to stava pouze pri tom blbym restartu kterej ted uz vubec nikdy nedelam, paaac uz mam windows, directx a dalsi kraviny davno installnuty:-)

Kein
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 04 led 2008 14:22

ses cvok ;) ja koupit neco co nefunguje tak jak ma, udelam tam takovej bordel ze na to nezapomenou...nevis co vsechno se muze jeste odsrat za dalsi dobu normalne jim hovrat... ted nez bude pozde...

kdysi kdyz sem byl jeste malej a blbej sem i PC porad restartovalo...vrati lsem ho na reklamacku 3x a vzdy rekli je to oukej a nebylo....tak sem jim ho tam jednou dones prednima s jejich svoleni otevrel jestli se na to muzu kouknout JA oni souhlasili a hle?? nebyl pripojenej vetracek na CPU...nejdriv sem je serval zato jak kurwa muzou makat u pocitacuk dyz ja coby v te dobe 16 lete decko to otevru a hned vidim aoni hovno...vsichni tam meli 30+ let a aj usoudil ze starsi lidi jsou v pocitacich kreteni a to byla ma posledni sestava co jsem si koupil...ted si uz PC skladam sam a tobe bych doporucil to same usetris si stim mnoho starosti...a zas tak tezke to neni jak se muze zdat...usetris..kdykoliv ho muzes otevrit a vadnou cast vymenit...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
    od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony
    15
    4024
    od MoA285 Zobrazit poslední příspěvek
    28 kvě 2025 00:59
  • Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
    od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8...
    2
    3022
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    21 zář 2024 10:40
  • Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
    od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp)
    5
    4081
    od jaro3 Zobrazit poslední příspěvek
    08 srp 2024 20:56
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4049
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3401
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36

Zpět na “Problémy s hardwarem”