Z3 vs Z3 Compact Vyřešeno
Z3 vs Z3 Compact
Zdravím, nemůžu se rozhodnout jestli Sony Z3 nebo Sony Z3 Compact... nebo doporučíte nějaký jiný smartphone do 12 tisíc? děkuji
Don’t panic, it’s organic!
Intel Core i5-10400F, Gigabyte GTX 1660 Super OC, HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2666 CL13, Seasonic CORE GM-500 - 500W, ASRock B460M PRO4 - Intel B460, Kingston A2000, M.2 - 1TB, Arctic Freezer 34 eSports, Ducky Shine 7 MX silent red, Endgame Gear XM1.
Intel Core i5-10400F, Gigabyte GTX 1660 Super OC, HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2666 CL13, Seasonic CORE GM-500 - 500W, ASRock B460M PRO4 - Intel B460, Kingston A2000, M.2 - 1TB, Arctic Freezer 34 eSports, Ducky Shine 7 MX silent red, Endgame Gear XM1.
Re: Z3 vs Z3 Compact
Mezi těma dvěma bych volil Z3 Compact kvůli velikosti. Doporučoval bych si to někde na prodejně odzkoušet a uvidíš, jestli nebude Z3 už příliš velká.
Jestli chceš pádlo tak Z3. Jestli chceš menší telefon tak Z3 compact.
Já sem si vybral Z3 compact protože mi přijde lepší mít teleofn, kterej dáš v klidu do kapsy, můžeš ho ovládat v jedný ruce, neváží tolik atd..
Telefony se od sebe kromě velikosti skoro nelíší, takže se můžeš rozhodnout podle toho jaká velikost ti vyhovuje.
Jinak do 12k je ještě dobrá volba LG G3 ( když ti nevadí, že je moc velkej) má fakt parádní display a foťák.
Já sem si vybral Z3 compact protože mi přijde lepší mít teleofn, kterej dáš v klidu do kapsy, můžeš ho ovládat v jedný ruce, neváží tolik atd..
Telefony se od sebe kromě velikosti skoro nelíší, takže se můžeš rozhodnout podle toho jaká velikost ti vyhovuje.
Jinak do 12k je ještě dobrá volba LG G3 ( když ti nevadí, že je moc velkej) má fakt parádní display a foťák.
Na LG G3 jsem se díval už předtím ale prej moc nevydrží baterka... že to je hned prázdná... Z3 a Z3 Compact se asi moc neliší kromě velikosti.. ale všiml jsem si že Compact má jen 2 Gb ramky a Z3 3 Gb... ale 2 stačí ne?
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za mě určitě Z3 compact
...rozdíl mezi 2 a 3 nepoznáš. Z3 compact bude myslím stejně svižnější, má to jednodušší...má menší displej, méně px k vykreslování. Sám Z3 compact mám a jsem velice spokojený, jen............jen to zadní sklo praská jako blázen. První prasklina se mi objevila po 2 týdnech užívání tel....další po cca 3 měsících. Dá se s tím normálně fungovat, dokonce i do bazénu jsem ho vzal...prasknutý...a vše fungovalo jak má, ale i tak by tohle asi kvalitní tel. dělat neměl...

To je asi největší slabina to zadní sklo... ale zase to vypadá hustě
jinak chtěl bych se zeptat co krytka kterou musíš otevřít když mobil dobíjíš? ještě ti neupadla?
často čtu že po chvilce už nedrží tak jak má a telefon už není voděodolný... a že samo od sebe někdy praskne to zadní sklo? co je na to pravdy? A co hry jedou v pohodě? děkuji za osobní zkušenosti :)

- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, zadni sklo je jedina vec, ktera se trochu nepovedla. Tel. neuveritelne klouze, fakt si musím davat pozor, abych ho nepolozil na neco jen mirne nakloneneho...kdyz to udelam, do 1 minuty sklouzne dolu.. Je extremne krehke, az ma clovek skoro pocit, že opravdu praska samovolne. O tel jsem se dobre staral, hlidal kazdy skrabanec, nepadal mi...presto uz 2 praskliny po cele.delce zadniho krytu.... :-/ No, na druhou stranu ale musim rict, ze nicemu nevadi...nejdou temer videt, konstrukce je stale pevna, tel stale vodotesny
Krytka je ok...diky extremni vydrzi tel (klidne i 3 dny) dobijim malo..nemam pocit, ze by mela upadnout..drzi jak ma. Chtel jsem dokoupit kolibku, abych krytku setril, ale zatim se mi to zda zbytecne...
Tel je svizny, hry bezi ok....po HW strance je nadupany, nemam pripominek
Takze jen to sklo a krehkost...ale i tak bych si ho asi koupil znovu. Ta kompaktni velikost je proste super..

Krytka je ok...diky extremni vydrzi tel (klidne i 3 dny) dobijim malo..nemam pocit, ze by mela upadnout..drzi jak ma. Chtel jsem dokoupit kolibku, abych krytku setril, ale zatim se mi to zda zbytecne...
Tel je svizny, hry bezi ok....po HW strance je nadupany, nemam pripominek

Takze jen to sklo a krehkost...ale i tak bych si ho asi koupil znovu. Ta kompaktni velikost je proste super..
Ltb, co jsem četl na zahraničních webech a myslím, že i na xperia.cz, tak prasknuté zadní sklo vymění servis v rámci záruky. Jen je tada samozřejmě nutné popsat závadu tak, že k ní došlo třeba při telefonování a rozhodně ne v důsledku pádu nebo špatného zacházení.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jojo, taky jsem to nekde videl. K reklamaci jsem se jeste nedokopal, ale chystam se k tomu...
Já mám Z3c od Vánoc a sklo mi zatím neprasklo. Telefon jsem celou dobu nosil v koženém pouzdře a asi před 14 dny jsem si pořídil tohle http://www.sunnysoft.cz/zbozi/173PCM-24 ... cerna.html . S nějakým takovýmhle obalem nevýhoda zadního skla úplně odpadá.. nebo by mohlo stačit si koupit nějakou folii na zadní stranu.
Mám dokovací stanici, takže krytku skoro neotevírám. Nebo stačí koupit magnetický kabel za 200kč.
Kámoš má LG G3 a na výdrž si nestěžuje. Ale z3c má výdrž určitě lepší, v tomhle ohledu je fakt parádní.
Mám dokovací stanici, takže krytku skoro neotevírám. Nebo stačí koupit magnetický kabel za 200kč.
Kámoš má LG G3 a na výdrž si nestěžuje. Ale z3c má výdrž určitě lepší, v tomhle ohledu je fakt parádní.
Tuhle dokovací stanici? http://replikatory.heureka.cz/sony-dk48 ... t/#section jestli ano tak jsem si všiml že v balení té stanice není žádný kabel kterým by se ta stanice nabíjela a pak nabíjela mobil... ten kabel je v balení telefonu?
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”