bezpečnost
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
bezpečnost
tak mam malý dotaz je bezpečné mazat registry kvůli datům a tak zvýší výkon os ohodně?
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
registry se čistí hlavně kvůlismetí ktré zostává po serfování a odinstalaci testovaného SW. čištění registru zajistí hlavně stabilitu systému. pro další zrychlení pc je třeba alespoň občas provést vyčištění disku a defragmentaci disku.
čištění se nesmí provádět bezhlavě prvním SW který mi příde pod ruku. doporučuji CCleaner a Whise registri cleaner.
čištění se nesmí provádět bezhlavě prvním SW který mi příde pod ruku. doporučuji CCleaner a Whise registri cleaner.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
V programu Cceaner jsou okénka kde je možno zaškrtnout co smazat. Pokud se jedná o odstraňování problémů v registrech je zde možnost vytvoření zálohy. Já tento program používám v základním nastavení a mažu a mažu. Zatím no problém
. Pokud nemáš/te v pc např. návod na odstranění následků globálního oteplování planety či něco podobně zásadního myslím že jej lze bez obav používat 

Zpět na “Problémy s hardwarem”