bezpečnost

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

bezpečnost

Příspěvekod Fox8 » 28 pro 2007 12:56

tak mam malý dotaz je bezpečné mazat registry kvůli datům a tak zvýší výkon os ohodně?
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 pro 2007 13:30

registry se čistí hlavně kvůlismetí ktré zostává po serfování a odinstalaci testovaného SW. čištění registru zajistí hlavně stabilitu systému. pro další zrychlení pc je třeba alespoň občas provést vyčištění disku a defragmentaci disku.
čištění se nesmí provádět bezhlavě prvním SW který mi příde pod ruku. doporučuji CCleaner a Whise registri cleaner.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 28 pro 2007 17:44

ccleaner a něm jsem slyšel ale jak mam mazat a jak poznam že můžu smazat a co ne
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

anonym_1
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod anonym_1 » 28 pro 2007 18:25

V programu Cceaner jsou okénka kde je možno zaškrtnout co smazat. Pokud se jedná o odstraňování problémů v registrech je zde možnost vytvoření zálohy. Já tento program používám v základním nastavení a mažu a mažu. Zatím no problém :smile: . Pokud nemáš/te v pc např. návod na odstranění následků globálního oteplování planety či něco podobně zásadního myslím že jej lze bez obav používat :lol:

Zpět na “Problémy s hardwarem”