Chcel by som poradiť či mi viete ohladne kúpe notebooku vyhliadol som si 2 od Aceru ale neviem ktorý zvoliť ak by ste mi vedeli poradiť bol by som velmi rád..
https://www.alza.sk/acer-aspire-e15-mid ... 368575.htm
Ktorý notebook vybrať?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ktorý notebook vybrať?
https://www.alza.sk/acer-aspire-e15-mid ... 368575.htm tENHLE LEPŠÍ PROCESOR A GRAFIKA :)
V tomhle pripade je volba naprosto jasna - ten co ma Intel procesor.
AMD procesory proste do notebooku nepatri, na tom jsou prilis malo vykonne a prilis topi.
Porad bych si to ale osobne nekooupil, uz proto ze je to Acer.
Dle vyjadreni pracovniku servisu jiste nejmenovane (ale velmi zname) firmy je zrovna nejspolehlivejsi znackou Dell, ja osobne mam velmi dobre zkusenosti s Lenovem.
AMD procesory proste do notebooku nepatri, na tom jsou prilis malo vykonne a prilis topi.
Porad bych si to ale osobne nekooupil, uz proto ze je to Acer.
Dle vyjadreni pracovniku servisu jiste nejmenovane (ale velmi zname) firmy je zrovna nejspolehlivejsi znackou Dell, ja osobne mam velmi dobre zkusenosti s Lenovem.
Prečo že je to Acer ? Čo je na tej značke zlé , nespolahlivé ?
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:09, celkem upraveno 1 x.
Kdo za stejnou cenu nabidne nejvyssi hardwarovou konfiguraci, musel to jeste vic osidit jinde.
Acer napri hodne sidi chlazeni - staci trochu prachu a uz to grafiku nestiha uchladit.
Opravdu kvalitni herni notebooky jsou bohuzel trosku drazsi zalezitost.
Acer napri hodne sidi chlazeni - staci trochu prachu a uz to grafiku nestiha uchladit.
Opravdu kvalitni herni notebooky jsou bohuzel trosku drazsi zalezitost.
Tak ked máte niaky iný notebook poradiť kludne dotoho + mám chladiacu dosku myslím že by to dosť pomohlo ked hovoríte že sa dosť prehrieva ale ja nepotrebujem fakt kvalitný herný stačí niečo takéto jako je tento Acer tak teraz dilema mám kupiť či nie dočítal som sa že ten s intelom a nvidiou je lepši ako amd takže neviem čo teraz no..
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:09, celkem upraveno 1 x.
Chladici podlozka nevyresi spatne fungujici chlazeni.
Dokonce prave naopak - vyrazne zvysi rozdily teploty v ruznych castech zakladni desky, coz v naproste vetsine pripadu vede k rychlejsimu popraskani bezolovnateho cinu ktere se musi pouzivat kvuli EU. Clovek se pak divi, jak je mozne ze u draheho notebooku po par letech/mesicich odesla zakladni deska.
Dokonce prave naopak - vyrazne zvysi rozdily teploty v ruznych castech zakladni desky, coz v naproste vetsine pripadu vede k rychlejsimu popraskani bezolovnateho cinu ktere se musi pouzivat kvuli EU. Clovek se pak divi, jak je mozne ze u draheho notebooku po par letech/mesicich odesla zakladni deska.
No ale ked hovoríte že to chladenie je uplne hrozné tak čo si mám okolo tých 550 eur vybrať s podobnými parametrami určite by som to využival na hry ,prácu photoshop , a podobne takže neviem čo dalej furt.. Máte niaky návrh //Počítač si skladať nechcem//.
Presne na tohle je idealni stolni pocitac - pokud to nechces neustale vozit sebou. Da se dat treba do miniaturni ITX skrine, takze na stole zabere mene mista nez polozeny notebook. Treba CZC ten pocitac slozi zadarmo, staci vybrat komponenty.
Oosbne bych vybiral neco z tehle serie (je jich tam opravdu hodne konfiguraci, samozrejmne i bez dotykace a s Nvidia grafikou):
https://www.alza.cz/dell-inspiron-15-to ... 414649.htm
Oosbne bych vybiral neco z tehle serie (je jich tam opravdu hodne konfiguraci, samozrejmne i bez dotykace a s Nvidia grafikou):
https://www.alza.cz/dell-inspiron-15-to ... 414649.htm
Dakujem za radu petr22 ale mám rozpočet okolo 550 eur..
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Kvě 2015 18:41) ---
Tak neviem čo ako lebo ten acer má zatu cenu úplne super výkon a predsta asi žiadny notebook nema uplne ultra chladenie tak určite by som z toho napriklad na hrách netahal čo najviac práveže mi ide o to FPS vačšinov ked hrám hry tak mám všetko low :)... A myslím že uprava grafických veci , renderovanie pesničiek a podobne tak to určite zvladne bez toho aby sa prehrial natolko aby sa pokazil neviem čo ktomu ešte napísať.. Ak máte niečo čo vytknúť kludne :)..
Zatial je to najlepšia volba čo som za tú cenu našiel... a už aspon viem že ten s intelom je lepší ako amd takže to vypadá tak že ten vsadím na ten Acer a uvidíme ale ak máte ešte čo mi ktomu Aceru napísať prosim kludne som len rád ak mi stým pomožete alebo ma poinformujete... :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Kvě 2015 18:41) ---
Tak neviem čo ako lebo ten acer má zatu cenu úplne super výkon a predsta asi žiadny notebook nema uplne ultra chladenie tak určite by som z toho napriklad na hrách netahal čo najviac práveže mi ide o to FPS vačšinov ked hrám hry tak mám všetko low :)... A myslím že uprava grafických veci , renderovanie pesničiek a podobne tak to určite zvladne bez toho aby sa prehrial natolko aby sa pokazil neviem čo ktomu ešte napísať.. Ak máte niečo čo vytknúť kludne :)..
Zatial je to najlepšia volba čo som za tú cenu našiel... a už aspon viem že ten s intelom je lepší ako amd takže to vypadá tak že ten vsadím na ten Acer a uvidíme ale ak máte ešte čo mi ktomu Aceru napísať prosim kludne som len rád ak mi stým pomožete alebo ma poinformujete... :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1764
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1968