Ahoj,
Uvažuji nad zakoupením dalšího monitoru a chtěl bych se optat na jednu věc. Je nějak reálné na OS Windows 7 Pro udělat to, že na levé straně od hlavního monitoru budu mít druhý a když to uvedu do příkladu: Na hlavním budu mít puštěnou hru a pokud mi někdo třeba napíše,..... tak se to zobrazí na levém monitoru? Nebo to nějak rozdělit tak, aby se něco zobrazovalo na hlavní monitoru (třeba puštění hry), ale trillian by fungoval například na tom druhém monitoru. :)
Snad jsem to vysvětlil trochu pochopitelně. :)
Více monitorů
Re: Více monitorů
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:09, celkem upraveno 1 x.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, a to je docela blbá varianta. :/
Neexistuje nějaký další způsob? Linux to má chytře řešené pomocí více pracovních ploch. :)
Ještě mě napadlo. Jenom tak ze zvědavosti. Když karta musí vysílat obraz na více monitorů, jaký tam může být pokles výkonu? Je vůbec nějak znatelný?
Neexistuje nějaký další způsob? Linux to má chytře řešené pomocí více pracovních ploch. :)
Ještě mě napadlo. Jenom tak ze zvědavosti. Když karta musí vysílat obraz na více monitorů, jaký tam může být pokles výkonu? Je vůbec nějak znatelný?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nebude muset hrát v okně, normálně fullscreen, ale do toho druhého monitoru, pokud tam budeš chtít něco dělat, budeš muset přemačkávat alt tab stejně, jako bys to měl na jednom monitoru.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V tom případě nemá asi moc smysl, aby mi ten monitor zabíral místo na stole. :)
Říkal jsem si, že by to bylo docela fajn. Nebo při práci by bylo pěkné mít na hlavním monitoru editor a na vedlejším třeba prohlížeč. Ale pokud to nebude fungovat u her jak jsem psal, tak ho ani připojovat nebudu.
Říkal jsem si, že by to bylo docela fajn. Nebo při práci by bylo pěkné mít na hlavním monitoru editor a na vedlejším třeba prohlížeč. Ale pokud to nebude fungovat u her jak jsem psal, tak ho ani připojovat nebudu.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ono to bude fungovat, že budeš na jednom hrát a druhej můžeš sledovat prohlížeč, ale nemůžeš v tom prohlížeči nic dělat bez překliknutí na druhý monitor.
Sestava v profilu.
Dva monitory mám, ve hře si stačí nastavit "windowed fullscreen" a můžu ze hry přejíždět na druhý monitor naprosto plynule. 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Hodně her takový režim nepodporuje.
Sestava v profilu.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo, to je vlastně pravda. :) Tak to bude jednodušší si hold nechat jeden. :) Když to dám jako rozšíření plochy, tak se mi ten vlevo udělá jako "hlavní" a ten vpravo bude jako rozšířený ne? :)
Karrex: Většina co jsem kdy hrál/hraju, tak podporuje.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, ale problém by mohl vzniknout v tom, že jako hlavní plocha se nastaví ten vlevo ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1499
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 08:17
-
-
- 2
- 2711
-
od p3v4x
21 črc 2024 18:39
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2480
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 0
- 1717
-
od Vondrys