mam novy (asi 2 mesiace) PC a doteraz bezal v pohode ale naposledy po vypadku prudu, alebo instalacii novsich driverov mi po zapnuti PC zacal vo Windowse hadzat artefakty (malé rôznofarebné bodky a obdlžniky, zriedkakedy zase velké čierne trojuholníky tvoriace tapetu asi cez celý monitor)
- zapnem PC, zapnem Google Chrome (tam to najlepsie vidno), zacne robit artefakty a po chvili komplet zamrzne a pomôže len tvrdý restart (aj ked nespustím Chrome zamrzne po chvili ajtak len tie artefakty cez tapetu nieje tak dobre vidno)
- zo zaciatku po par restartoch nabehol bez chyb len vyskocila dole v liste oznameni nejake chybove hlasenie (bublina)...nejake cisla a co som stihol precitat tak tam bolo ze driver a kernel (hned to zmizlo)...fical celu noc aj hry zvladal v normale tak som myslel ze je po probleme ale dnes ked som ho zapol tak problemy odznova a s PC sa da robit uz len v nudzovom rezime...
prosim o pomoc lebo uz som bezradny a zachvilu pridem o nervy...

- skusal som aj vytiahnut nachvilu RAM-ky aj baterku od Biosu a nic...tiez som skusal update driverov pre grafiku (nemazal som stare len som to preinstaloval)
pocitac
MB: MSI Z97 Gaming 5
Pocesor: Intel Core i5 4690K
Grafika: MSI GTX 970 Gaming 4G
RAM: 16Gb
Win 7 Professional (na SSD disku)
za kazdu pomoc vdaka
Název tématu opraven. Nepiš jen velkými písmeny. Pic