GeForce GTX 960 problém
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GeForce GTX 960 problém
Ten CM není nic moc, záleželo by na ceně a stáří zdroje, kdyžtak si ho můžeš zkusit od kámoše půjčit a vyzkoušet, jestli PC pojede.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Mám ho právě u sebe, jen jsem zatím neměl čas zapojovat. Bude jen provizorní na pár dní až týden než pojedu do Prahy pro ten Seasonic.
EDIT: Tentokrát po zapojení karty a zapnutí pc se znovu objeví obrazovka "Press the ESC key for startup menu" a poté se ozve 1 delší pípnutí a 3 krátké.
Googlil jsem a našel jsem že ty zvuky odpovídají tomuto. Nějaké rady? Moje angličtina není na tak moc geniální úrovni.
EDIT2: Zde to prozměnu říká že je problém s klávesnicí? Což si myslím že je blbost, ale po jistotu to sem připíšu.
Nebo by to možná mohlo být že nemám nainstalované ovladače k té nové grafice? Co jsem tak koukal na další stránky tak lidé píšou že to pravděpodobně nenašlo graf. kartu.
EDIT: Tentokrát po zapojení karty a zapnutí pc se znovu objeví obrazovka "Press the ESC key for startup menu" a poté se ozve 1 delší pípnutí a 3 krátké.
Googlil jsem a našel jsem že ty zvuky odpovídají tomuto. Nějaké rady? Moje angličtina není na tak moc geniální úrovni.
EDIT2: Zde to prozměnu říká že je problém s klávesnicí? Což si myslím že je blbost, ale po jistotu to sem připíšu.
Nebo by to možná mohlo být že nemám nainstalované ovladače k té nové grafice? Co jsem tak koukal na další stránky tak lidé píšou že to pravděpodobně nenašlo graf. kartu.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to pípá hned po zapnutí, tak to není ovladačema. Ovladače grafiky se hledají až cca od 2/3 bootování Windows, tam se ale ani nedostaneš. Lidi píšou kraviny.
Problém je nejspíš u pamětí. Vyndej jednu, pokud máš obsazené dva sloty. Vyzkoušej každou samostatně. Pokud je jen jedna, přehoď ji do prvního slotu.
Problém je nejspíš u pamětí. Vyndej jednu, pokud máš obsazené dva sloty. Vyzkoušej každou samostatně. Pokud je jen jedna, přehoď ji do prvního slotu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Pokud nemáš hodně peněz na zdroj, doporučuji toto: http://aukro.cz/pc-zdroj-top-znacka-sev ... 00416.html kupoval jsem od nich 720W verzi pro R9 290X a zdroj se ani nezahřeje, je to kvalitní zdroj, modulární kabeláž a certifikace 80+ bronze, co chtít za ty drobné víc. Pokud mu pc s původní kartou nabíhá, netypoval bych to na ram, jinak ten zdroj co tam máš to 600kilo by tu kartu měl utáhnout v pohodě, samozřejmě lepší je dát nový a přímo s napájením pro grafiku, jepotřeba mít na té větvy také dost Amper což na molexu mít nemusíš.
Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Rozhodně to není žádná kvalita. Zdroj na úrovni základních Fortronů a lepších EC. Vnitřek kompletně čínskej, takže bych nepředbíhal událostem. Všichni velcí prodejci ho z trhu stáhli, takže pravděpodobně problém s dodavatelem.
Nicméně od Partisu nelze čekat zázraky, zaměřoval se vždy na levný segment výrobců a značek. Osobně bych měl v PC raději 400W Seasonic OEM než toto.
Nicméně od Partisu nelze čekat zázraky, zaměřoval se vždy na levný segment výrobců a značek. Osobně bych měl v PC raději 400W Seasonic OEM než toto.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Asi tak raději "slabší", ale "kvalitní" než zbytečně nahánět "W"...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4428
-
od petr22