Mozilla mega.co.nz vymazanie cookies Vyřešeno
Mozilla mega.co.nz vymazanie cookies
Zdravím, rád by som sa prosím spýtal ako vymazať na stránke mega.co.nz cookies alebo proste nejak aby ma to odhlásilo lebo myslím že som bol prihlásený na účte ktorý už neexistuje, a ak idem na stránku mega.co.nz tak proste sa to načítava a nemožno sa tam dostať. Takže jediná možnosť je ísť vždy do režimu inkognito a len tak sa prihlásiť a uploadnuť ale tak mi to vadí. Predom ďakujem za pomoc.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mozilla mega.co.nz vymazanie cookies
Jaký prohlížeč používáš?
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Podle nadpisu bych řekl Mozilla Firefox.
Áno, presne ten.
menu ---> history --> clean recent history
Tohle jsi zkoušel?
Tohle jsi zkoušel?
Nepoužíváš MEGA doplněk, kterej to spouští lokálně?
To prvé nepomohlo, a to druhé tak najprv som používal ale odinštaloval som to ale nepomohlo a teraz som znova začal a aj odinštaloval ale vôbec stále to isté takto to proste ostane a nepohne sa to:
Nie je ten návod aj v slovenčine minimálne aspoň v češtine? lebo ja to mám v slovenčine. A ešte taká menšia otázka že či mi to zmaže všade kde som prihláseny aby ma neodlhasovalo to mi tiež vymaže?
Vymaže to všechno. Slovensky: https://support.mozilla.org/sk/kb/obnov ... -problemov
A nie je iný spôsob? lebo ak to má vymazať to že som prihlásený na nejakej stránke stále mi nevadí až tak ale ak mi má vymazať moje záložky ktorých mám veľa aj polovica bordel ale niektoré naozaj potrebujem tak ak sa dajú nejak zálohovať by bolo dobre ak to má aj tie vymazať.
Záložky by to smazat nemělo.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”