Mám spoustu mp3 kde jsou mp3 pojmenovaný bez čísla tracku = tedy abecedně. A v id3 tagu ještě ke všemu chybí informace o pořadí tracku. U toho je ale m3u soubor, který to seřadí správně.
Jak z *.m3u souboru dostat číslo skladby do id3 tagu? Při práci se soubory to potřebuju...
jak uložit číslo tracku do id3 tagu z *.m3u souboru ?
Jestli sou to nějaký komplet alba, zkusil bych nějakej editor ID3 spolupracující s FreeDB. Třeba:
TagScanner
Media Tagger
Dr.TAG
a spousty dalších
Ty ti doplní ID3 tagy, podle tagů si pak můžeš přejmenovat soubory. Že by nějakej prográmek uměl doplňovat tagy nebo přejmenovávat soubory podle m3u, takovej neznám. Ale možná to některej z výše uvedených umí, jen o tom nevím
TagScanner
Media Tagger
Dr.TAG
a spousty dalších
Ty ti doplní ID3 tagy, podle tagů si pak můžeš přejmenovat soubory. Že by nějakej prográmek uměl doplňovat tagy nebo přejmenovávat soubory podle m3u, takovej neznám. Ale možná to některej z výše uvedených umí, jen o tom nevím

Media Tagger je fakt třída. Používám, ale tohle neumí. TagScanner taky good (občas zobrazí čísla stop který Media Tagger nenejde...nechápu proč
). Momentálně objevuji kouzlo softu "The GodFather 0.70". Ale ten to taky neumí. Aspoň ve verzi 0.69 co mám doma.
Souborů by byla spousta, ruční přejmenovávání je bohužel na nic...
Jenom nechápu kdo ty mp3 takhle zvláštně grabuje. A hlavně proč číslo tracku není v ID3. Ale na tohle mi tu asi nikdo neodpoví

Souborů by byla spousta, ruční přejmenovávání je bohužel na nic...
Jenom nechápu kdo ty mp3 takhle zvláštně grabuje. A hlavně proč číslo tracku není v ID3. Ale na tohle mi tu asi nikdo neodpoví

M-ART
Kdysi dávno, když sem se v bláhovým domnění že to de, pokoušel dělat pořádek ve svý sbírce, po vyzkoušení pár podobnejch utilitek sem skončil právě u TagScanneru. Ale je to opravdu dlouho, nevím jak moc šel vývoj kupředu. Mě se právě docela osvědčilo doplňování tagů z netu, z FreeDB databáze. U českejch interpretů jsou problémy, ale zahraničí je většinou v pohodě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2891
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02
-
- 9
- 2533
-
od pcmaker
13 čer 2025 19:01
-
- 5
- 3253
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4486
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4325
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”