Dobrý den,
Chci si koupit jednu věc na dx.com a když dám že chci zaplatit paypalem ,tak mě to hodí ať se přihlásím ok , potom to po mě chce abych si to spojil s kreditní kartou nebo tam poslal peníze , ale nikde mi neháže že tam mám míň peněz mám tam 3058 kč a objednávka stojí 117 usd ( 3027 kč) no a stejnak to nejde
Děkuji
Nejde platit paypalem(spěchá)
Re: Nejde platit paypalem(spěchá)
Pokud mas paypal tak nestaci jen pridat kartu. Paypal strhaval par kc a bylo potreba opsat kod (viz. internetove bankovictvi, vypis] z teto transakce a ten tam zadat, nasledne ty penize vracely. Pokud jsi to neudelal tak to samo nejde. Netusim jak to je kdyz jsi na paypal poslal prachy. Mne to zdycky pres kartu stahly z uctu, takze netusim kde je zakopane pes. Jinak by to melo fakcit, protoze mne ebay vracela prachy a nebyl s tim problem, jen mam podezreni ze mne to vracely na kartu.
Pokud mas na paypalu prachy tak neni potreba ho spojovat s kartou, ale staci proste rovnou zaplatit. Jedina vec co mne napada ze paypal chce sparovat s kartou i pokud tam mas prachy, kvuli overeni identyty, ale fakt netusim.
PS: Prvni screen se tvari ze jsi nejak dostal na paypal prachy, z druheho nejsu chytre a ten posledni je jakesi divne pokud mas prachy na paypalu.
Pokud mas na paypalu prachy tak neni potreba ho spojovat s kartou, ale staci proste rovnou zaplatit. Jedina vec co mne napada ze paypal chce sparovat s kartou i pokud tam mas prachy, kvuli overeni identyty, ale fakt netusim.
PS: Prvni screen se tvari ze jsi nejak dostal na paypal prachy, z druheho nejsu chytre a ten posledni je jakesi divne pokud mas prachy na paypalu.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki