Deskop mi bliká a pak se vypnul

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Hawliss
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Deskop mi bliká a pak se vypnul

Příspěvekod Hawliss » 29 pro 2007 16:17

Hi už pár hodin mi problikává ve 20 vteřínovejch intervalech monitor a teď už mi zmyzel celej deskop ale je tam furt vidět tapeta zmizela i lišta se startkem zkoušel jsem restartovat a nic pls poraďte

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 pro 2007 18:14

Tak mě asi před 2 hodinami, zrovna když jsem se díval na PC na televizi najednou monitor chcípl a pak se restartoval počítač :lol: A nějak často tu bliká žárovka. To v našem městě není obvyklé, pomalu ani při bouřkách. To si každý pustí osvětlení stromečku na zahradách, doma a pak ČEZ nestíhá, hergot :lol: Jestli mi to ještě chcípne ... :lol:

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 29 pro 2007 18:39

X je nějákej veselej , že jsi pil! no k tomu problému : máš legální wokna ? Já někde četl ,když áš nelegální winy vista a stáhneš nějaký update ,tak se ti to posere do temnoty.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Hawliss
nováček
Stav:

odpověď

Příspěvekod Hawliss » 29 pro 2007 18:40

Ale vono to nenitim že by to bylo proudem jinak bych to teď nemohl psát prostě mi zmyzeli ikony a lišta se startem ale normálně spouštim přes CTRL+ALT+DELETE a nová úloha ale neni to ani tim že bych měl odpálenou grafiku nebo něco takového hodil mi tam systém jen chybovou hlášku ale nic víc

Hawliss
nováček
Stav:

odp

Příspěvekod Hawliss » 29 pro 2007 18:42

windowsy mam legální a ještě k tomu home edition takže xp

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 pro 2007 21:42

Owner: Nepil jsem už 2 roky náhodou a před tím jsem chlastu taky moc nedal. Při krátkodobém výpadku proudu by se Win asi kousli nebo restartovali (můj případ, ale už jsem si taky říkal, jestli to není hardwarem :lol: ale blikání žárovky vypovídá snad o něčem jiném, doufám). Možná by se při tom záseku taky Win mohli pobláznit? Ale mizení ikon, to spíš nějaký vir ...

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”