Dobrý den,
myslím že mám podobný problém jako v aktuálním tématu viewtopic.php?f=7&t=155503. jen s rozdílem že nemusím pc zatížit. když zapnu pc a nic nedelam běží 5 minut a pak se začne restartovat, vždy se ale restartuje už v nabýdce oprava systému dál se nedostane, když ho odpojim chvili nechám tak potom znova. mám bohužel podezření na zdroj. zkoušel jsem vyčistit komplet, a měřil jsem teploty a byly zcela normální přibližne vše kolem 40 C. jde nějak ověřit že je to chyba zdroje ?
Ještě dodám že jsem zkoušel odpojit vše nepotřebné, dva hdd usb3.0 v pcie, proste jsem nechal jen základ nutný k provozu
Samovolné restartování pc Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samovolné restartování pc
- Přílohy
-
- Výstřižek.PNG (12.19 KiB) Zobrazeno 446 x
Re: Samovolné restartování pc
já měl podobný problém, PC se ale vyplo.. nezjistil jsem, co na to mělo vliv, když jsem hrál, tak to většinou vydrželo i 5 hodin, když jsem nepracoval, tak spad třeba po 5 minutách.. byl to zdroj.. pokud nemáš zdroj v záruce, tak ho otevři a mrkni se po vyteklém kondíku..
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Samovolné restartování pc Vyřešeno
tak se omlouvám pánové je to stejný problém jak ve vedlejším tématu. teplota grafiky, dokonce i na grafice bliká diodga "over temp protection", zkusím tedy novou pastu i kdyz myslim že nepomuže chudinka grafika nějak moc hřeje a to i bez zateže
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1771
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23