World of warcraft Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
World of warcraft
Ahoj lidi. Chci se zeptat jak je to s cenou world of warcraft. Mohu ho stáhnout zdarma? Nebo si cenu samotné hry musím zalatit? S wow nemám žádné zkušenosti tak se ptám :) Díky všem.
Re: World of warcraft
Musíš zaplatiť je to normálna hra.
Lenže neviem ako to je z datadiskami. Či treba kúpiť každý jeden alebo stačí najnovšiu časť. + netreba zabudnúť ak chceš hrať na oficiálnych serveroch tak tie sa platia, samozrejme sú aj servery na ktorých sa hrá bezplatne.
Lenže neviem ako to je z datadiskami. Či treba kúpiť každý jeden alebo stačí najnovšiu časť. + netreba zabudnúť ak chceš hrať na oficiálnych serveroch tak tie sa platia, samozrejme sú aj servery na ktorých sa hrá bezplatne.
http://www.mmoboost.cz/product/details/ ... lete-pack/ tu máš komplet i s datadiskama.
CPU: Intel Core i5 10400F 2,9GHz
OP: 16GB Kingston 2666MHz
GFX: ASUS Dual Radeon RX 7600 V2 OC Edition, 8GB GDDR6
MB: GIGABYTE B460M DS3H - Intel B460
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SSD: Samsung 860 EVO 500GB
Zdroj: CHIEFTEC zdroj GPS-600A8 600W
Case: Evolveo Ray 4
Chladič: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
takže WoW - world of warcraft ... pomalu skomírající několika-generační hra
¨
Placení co se toho týče musíš si koupit základ se všemi datadisky co ktomu vyšli tj. Základ WoW(vanilla) + The burning crusade(TBC) + Wrath of the lichking (Wotlk) + Cataclysm + Mist of pandaria (MoP) + Warlords of Draenor (WoD)
Pro usnadnění se dá koupit Battlechest = Základ se všemi Datadisky až po Mist of Pandaria(MoP) + dokoupíš Warlors of Draenor(WoD)
Cenově:
Battlechest: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1154 .... zde obsahuje i prvních 30 zadarmo
Warlords of Draenor: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3468
posléze musíš počítat stím že se platí herní čas .. o tom si pak přečti na netu je tam i předplatné např. na 1 rok.
tak stím jenom počítej.
Hledej na heurece možná najdeš levněji ... tady jsem kupoval ja kdysi.
EDIT: dá se hrát i zadarmo to ANO , AVŠAK kvalita serverů zdaleka nedosahuje abi poloviční kvalita co se týče herního obsahu ... (hodnotím to jako dlouhodobý hráč NEOFFI .. i OFFI prošel jsem plno NEOFFI serverů od vanilly až po MoP) .. hlavně funkčnost Questů a herních mechanik..
jinak pokud to chceš zkusit na NEOFFI tak jedině podle mě https://www.warmane.com/ = dříve Molten-wow.com

Placení co se toho týče musíš si koupit základ se všemi datadisky co ktomu vyšli tj. Základ WoW(vanilla) + The burning crusade(TBC) + Wrath of the lichking (Wotlk) + Cataclysm + Mist of pandaria (MoP) + Warlords of Draenor (WoD)
Pro usnadnění se dá koupit Battlechest = Základ se všemi Datadisky až po Mist of Pandaria(MoP) + dokoupíš Warlors of Draenor(WoD)
Cenově:
Battlechest: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1154 .... zde obsahuje i prvních 30 zadarmo
Warlords of Draenor: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3468
posléze musíš počítat stím že se platí herní čas .. o tom si pak přečti na netu je tam i předplatné např. na 1 rok.
tak stím jenom počítej.
Hledej na heurece možná najdeš levněji ... tady jsem kupoval ja kdysi.
EDIT: dá se hrát i zadarmo to ANO , AVŠAK kvalita serverů zdaleka nedosahuje abi poloviční kvalita co se týče herního obsahu ... (hodnotím to jako dlouhodobý hráč NEOFFI .. i OFFI prošel jsem plno NEOFFI serverů od vanilly až po MoP) .. hlavně funkčnost Questů a herních mechanik..
jinak pokud to chceš zkusit na NEOFFI tak jedině podle mě https://www.warmane.com/ = dříve Molten-wow.com
A já proč mě molten nešel abych mu hodil odkaz.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Na moltenu jsou bugy stejně jako všude a o chování lidí ani nemluvím.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Free servery sú pohroma.
Padá to, skoro nič tam nefunguje, questy bugnuté, hromada dungeonov a raidov zavretá, lebo ich nemajú nascriptované, komunita kidov atď...
Osobne som hrával na Twinstar, jeden z tých lepších CZ/SK serverov, ale kvalita sa nedá porovnávať s ofikom.
Veľká škoda, že ofik nebeží na 4.3.4 (Cata) alebo ešte lepšie na 3.3.5a (WotLK). Starý dobrý WotLK
Ide to dolu vodou 
Padá to, skoro nič tam nefunguje, questy bugnuté, hromada dungeonov a raidov zavretá, lebo ich nemajú nascriptované, komunita kidov atď...
Osobne som hrával na Twinstar, jeden z tých lepších CZ/SK serverov, ale kvalita sa nedá porovnávať s ofikom.
Veľká škoda, že ofik nebeží na 4.3.4 (Cata) alebo ešte lepšie na 3.3.5a (WotLK). Starý dobrý WotLK

Ještě horší je, když si tam kidi založí guildu KinderMafia 

CPU: AMD Ryzen 7 5700x (Arctic Freezer 34)
GPU:MSI RTX 4070 Gaming X Slim 12GB GDDR6X
RAM: Kingston HyperX Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Corsair RM850x (2021) 850W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S
Proč nepoužívat WiFi na hry
GPU:MSI RTX 4070 Gaming X Slim 12GB GDDR6X
RAM: Kingston HyperX Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Corsair RM850x (2021) 850W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S
Proč nepoužívat WiFi na hry
Cata bylo best já jsem teď začal na tom Warmane na Mopku tak snad to tam bude dobrý.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nějak, WoD taky není špatný ale od TBC/WotLK už to není ono.
Sestava v profilu.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Na moltenu je různorodost co se týče chování nebo věku různá už jen ztoho důvodu že je to jeden z největších free open serverů. vždy můžeš vypnout world a ostatní chanelly ... + méně kidů je na realmech s nižším XPratem ... "nečekaně"
... guildy tak jsou taky lepší ... aspoň mi to tak přišlo hral jsem na všech realmech průbězně 5 let.
Jinak ano jak jsem psal všechny NEOFFI servery jsou zabugované ale po těch letech mi přišel molten nejméně ... s MoP to ale bude hrůza určitě.
Jinak Projekt warmane = vznikl spojením Molten + Arena tournament ... takže kvalita PvP by podle mě měla raketově vzrůst

Jinak ano jak jsem psal všechny NEOFFI servery jsou zabugované ale po těch letech mi přišel molten nejméně ... s MoP to ale bude hrůza určitě.
Jinak Projekt warmane = vznikl spojením Molten + Arena tournament ... takže kvalita PvP by podle mě měla raketově vzrůst