Dobrý den. Rád bych se zeptalna toto: dejme tomu že mám limit 10 000. Myslíte že je výhodnější koupit jednu výkonou a drahou grafickou kartu za tuto cenu nebo víc míň výkoných a levnějších GK a spojit je dihromady. Ptám se jen proto že mě jen zajímá váš názor. Ja jsem spokojenej se svou grafarnou
http://www.czc.cz/asus-matrix-r9280x-p- ... 43/produkt
Moc děkuji za odpovědi.
Za stejnou cenu 1 dražší GK nebo několik levnějších Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Za stejnou cenu 1 dražší GK nebo několik levnějších
podle toho jaké a pro jakou situaci - obvykle je lepší jedna silná, ale jsou situace, kdy se vyplatí mít dvě místo jedné.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Myslim pouze na hrani takze vykon predevsim
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Má to smysl u karet typu GTX 970, nic jiného mě zrovna nenapadá. 2x280X budou žrát, ale zase budou výkonem o dost výš (řekněme 70% navíc oproti jedné), liší se to od hry ke hře.
Pokud prodáš 280X za slušnou cenu, viděl bych GTX 970 nebo R9 290X jako lepší volbu.
Pokud prodáš 280X za slušnou cenu, viděl bych GTX 970 nebo R9 290X jako lepší volbu.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Za stejnou cenu 1 dražší GK nebo několik levnějších Vyřešeno
*ja osobně ted uvazuju prodat r 280 a koupir r 295x2 a nebo si necha r 280 a nejak ji pouzit ale co jsem se dozvedel od amd tak crosfire nebude fungovat na dvou jinejch kartach aspon to mi odpovedeli a hlavne u takhle jinejch karet by to bylo nanic takze bych ji mel spis asi jako rezervu a nebo tedy prodal
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 22612
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23