Ahoj,
momentálně používám IE11 a dnes jsem chtěl stáhnout google chrome. Všechno v pohodě, potvrdím UAC, ukáže se připravit ke startu a potom samotná hláška:
"Instalace se nezdařila. Instalační program aplikace Google Chrome se nespustil"
Neví někdo ?
Nejde nainstalovat chrome.
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde nainstalovat chrome.
a copak je to za systém? čistej nebo nějaká předinstalovaná slátanina? 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Je to Windows 7. Myslíš, že mám potřebu stahovat si nelegální OS z ulož to ?
Samo, že je čistej.
Chtěl jsem zakázat automatické aktualizace chrome a někde psali, že to zakážu, když vymažu složku Update. Tak jsem to udělal a od té doby nejde Chrome nainstalovat ani přeinstalovat :) .
Když tak, aktualizace jsem chtěl zakázat, abych si mohl stáhnut starší verzi chrome, kvůli Web Playeru, ale to je jedno.
Neví někdo ?

Chtěl jsem zakázat automatické aktualizace chrome a někde psali, že to zakážu, když vymažu složku Update. Tak jsem to udělal a od té doby nejde Chrome nainstalovat ani přeinstalovat :) .
Když tak, aktualizace jsem chtěl zakázat, abych si mohl stáhnut starší verzi chrome, kvůli Web Playeru, ale to je jedno.
Neví někdo ?
No pokud jsi jen odstranil složku v program files, tak bude třeba prvně řádně Chrome odinstalovat a hlavně vyčistit registry.
NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
michal95147 píše:Je to Windows 7. Myslíš, že mám potřebu stahovat si nelegální OS z ulož to ?Samo, že je čistej.
Chtěl jsem zakázat automatické aktualizace chrome a někde psali...
neptal sem se na to, jestli máš systém legálně nebo ne, ale jestli je to čistej systém od mrkvosoftu nebo nějaká slátanina od aceru, asusu, lenova, jánevimčehovšeho, ale to už je teď jedno
když sis ten chrome zprasil sám (navíc za účelem vypnutí aktualizací, tedy zase zprasení), tak nechápu, co si stěžuješ - svýho si docílil, dobře sis to vlastní blbostí rozmrvil, taková násilná likvidace jakejchkoliv součástí programu nebo aktualizací je čirá a neospravedlnitelná blbost
nechal bych tě to všechno naformátovat a instalovat pořád dokola, dokud nepřijdeš k rozumu

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 10736
-
od vica
Zobrazit poslední příspěvek
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4749
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
- 2
- 3504
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
- 4
- 3232
-
od sasshrek
08 zář 2024 15:12
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3036
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”