Dobrý den, mám zakoupený Windows 7 Ultimate (x64) a nejde mi na něm rozjet ani přes vizual PC a XP Mode, které jsem dal 4gb ramky (dohromady mám 8gb) starší hra z roku 2004 ale stále svojí grafikou a výkonem aktuální hra s názvem XpandRally - tu mám samozřejmě také zakoupenou... Po nainstalování se mi zobrazí : Problém s kontabilitou... Zkoušel jsem to prvně nainstalovat rovnou do W7 a spustit přes kontabilitu v něm, ale ani to nepomohlo, tak jsem musel přejít na Vizual PC....
Prosím tedy o radu, zda je ještě něco co mohu vyzkoušet, chtěl bych si tuto hru znovu zahrát a technika mi to nedovoluje... :(
Děkuji předem za jakoukoliv radu
Starší hra na W7
Re: Starší hra na W7
Predpokladam, ze to je jedna z her ktera obsahuje StarForce ochranu proti kopirovani.
Jedna z vlastnosti tehle ochrany je tam, ze pokud odstranu ze hry neodstranis, tak si ji na Windows 7 a vyssich nejspis nezahrajes.
Jedna z vlastnosti tehle ochrany je tam, ze pokud odstranu ze hry neodstranis, tak si ji na Windows 7 a vyssich nejspis nezahrajes.
Děkuji za odpověď :)
A dá se tedy nějak ochrana odstranit? Já už zkoušel snad 3 různé programy na start této hry...
A dá se tedy nějak ochrana odstranit? Já už zkoušel snad 3 různé programy na start této hry...
Ta hra mi na Windows 7 fungovala. S žádnými ovladači, ochranou nebo kompatibilitou problém nebyl.
To si určitě pletete s jinou... Já mám originálku Xpand Rally od Techland - Česká Verze (Dabing) 2004 na Windows 7 zkrátka nejede 

Aha, tak pardon, já mám Xpand Rally Xtreme :)
Já si hned říkal
V pohodě, nic se neděje...
Nevíte tedy prosím jak na to?

Nevíte tedy prosím jak na to?
Verzi StarForce ktera vyzaduje XP jsem pod Windows 7 nikdy fungovat nevidel a nevypada to ani ze by se to nekdy nekomu povedlo rozchodit.
Jak rikam: dokud bude ve hre StarForce ochrana, spustit se ji proste nepovede. To je ta dan za pouzivani legalniho software.
Jak rikam: dokud bude ve hre StarForce ochrana, spustit se ji proste nepovede. To je ta dan za pouzivani legalniho software.
Aaaaaa.... To je pech
... Tak já vše schválně kupuji a ono to nejde :(
Vím že to sem nepatří - ale vyřešilo by to stažení této hry? Tam ta ochrana ve stažených nebude?

Vím že to sem nepatří - ale vyřešilo by to stažení této hry? Tam ta ochrana ve stažených nebude?
Ono je to tezke kdyz hra je o 5 let starsi nez operacni system. Navic za to muze jen ochrana proti kopirovani, samotna hra funguje.
Starforce ma primo na webu, ze starsi verze nez 3.0 proste nikdy na Windows 7 fungovat nebude.
Tudiz legalni uzivatel nema jinou moznost, nez hru cracknout nebo si nainstalovat Windows XP (ne ve virtualnim modu, tam nefunguje 3D akcelerace).
Autori take meli vydat patch, ktery StarForce ze hry vykope (uz jsem take videl, ze autori proste vydali uz existujici crack, ktery dela to same). Nic je k tomu ale nenuti - penize uz dostali.
Starforce ma primo na webu, ze starsi verze nez 3.0 proste nikdy na Windows 7 fungovat nebude.
Tudiz legalni uzivatel nema jinou moznost, nez hru cracknout nebo si nainstalovat Windows XP (ne ve virtualnim modu, tam nefunguje 3D akcelerace).
Autori take meli vydat patch, ktery StarForce ze hry vykope (uz jsem take videl, ze autori proste vydali uz existujici crack, ktery dela to same). Nic je k tomu ale nenuti - penize uz dostali.
Skrz SZ poslán odkaz na možné vyhledání medicíny. Tyto potíže jsou daň za naivní očekávání bezproblémovosti při nákupu, opak je pravdou. Kdo si pořídí "neoficiální" kopii je většinou ve větší pohodě (při určité odbornosti a zkušenosti) než ten, co vysolí peníze.
petr22 píše:Ono je to tezke kdyz hra je o 5 let starsi nez operacni system. Navic za to muze jen ochrana proti kopirovani, samotna hra funguje.
No právě, peníze už dostali... Tak pohledám ještě tedy crack...
Děkuji Vám pánové za pomoc... Dám pak vědět, zda to pomohlo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2051
-
od BRB11
Zobrazit poslední příspěvek