Zdravím. Už pár dní, když chci sledovat video přes celou obrazovku tak je horní lišta vždy vidět. Zkoušel jsem hledat sám, i mačkat všechny klávesy a hrabat se v nastavení, ale na nic jsem nepřišel. Poradil by mi někdo jak to hodim zpět tak jak to má být? tady je screen co vlastně myslim
http://imgur.com/iWNbsXg
Děkuji za pomoc :)
YT na fullscreen-u prohlizece jde videt horni lista Vyřešeno
YT na fullscreen-u prohlizece jde videt horni lista
AMD Ryzen 5 3600, PALiT GeForce RTX 3060Ti Dual, Kingston Fury Beast Black 32GB, MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550, Kingston A1000, M.2 - 480GB, Be quiet! Pure Base 500DX
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: YT na fullscreen-u prohlizece jde videt horni lista
V Mozille by mělo stačit vypnout HTML5, ale nevím jak v Chrome.
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
A můžu ještě poprosit jak vypnu? Co jsem našel tak vše bylo k chromu. Potřebuji u mozilly. A je to tím přechodem z flashe? Já jen jeslti to je to, nebo jsem fakt něco špatně zmáčknul
AMD Ryzen 5 3600, PALiT GeForce RTX 3060Ti Dual, Kingston Fury Beast Black 32GB, MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550, Kingston A1000, M.2 - 480GB, Be quiet! Pure Base 500DX
Ahoj,
jdi na stránku YTHTML5 a ujisti se, že tlačítko které je uprostřed obrazovky je modré, nikoli šedé.

Mně osobně to ale nedělá ani, když mám HTML5 zapnuté.
Poté vlož do URL vyhledávače about:addons a najeď na záložku Plugins/Pluginy.
Shockwave Flash nech povolený/popřípadě povol.
Ano, jde o to, že YouTube pomalu přechází z flashe na HTML5 a půlku těch nových videí už ani flash nepobere. Když jsem zkoušel HTML5, tak se mi strašně některé videa sekali a proto radši zůstanu ještě u flashe.
To by mělo být vše.
jdi na stránku YTHTML5 a ujisti se, že tlačítko které je uprostřed obrazovky je modré, nikoli šedé.

Mně osobně to ale nedělá ani, když mám HTML5 zapnuté.
Poté vlož do URL vyhledávače about:addons a najeď na záložku Plugins/Pluginy.
Shockwave Flash nech povolený/popřípadě povol.
Ano, jde o to, že YouTube pomalu přechází z flashe na HTML5 a půlku těch nových videí už ani flash nepobere. Když jsem zkoušel HTML5, tak se mi strašně některé videa sekali a proto radši zůstanu ještě u flashe.
To by mělo být vše.
Tak Flash byl povolen, na tom odkazu je tohle http://imgur.com/IltLA9B takže si myslím, že by vše mělo jít v pohodě. Problém nastal o víkendu A hned ráno. Takže je možné, že rozespalej při vypínaní videa a pc jsem mohl něco zmáčknout, jen nevím vůbec co :/.. Napřed jsem si říkal, že mi to nevadí a přežiju to s tou horní lištou.. Ale nedá se to
true.
NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
Re: YT na fullscreen-u prohlizece jde videt horni lista Vyřešeno
Vělké díky !!!
Na tohle bych nepřišel nikdy v životě a musel bych kvůli tomu reinstal win, pár otčenášů atd.. A s mým štěstím by to pak šlo uplně stejně blbě s tou lištou
:)

Na tohle bych nepřišel nikdy v životě a musel bych kvůli tomu reinstal win, pár otčenášů atd.. A s mým štěstím by to pak šlo uplně stejně blbě s tou lištou

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2502
-
od TechShowGamer
Zobrazit poslední příspěvek
24 srp 2024 17:11
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3160
-
od Speed_dead
05 lis 2024 10:02
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3036
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”