Zdravím vás,
potřeboval bych s něčím poradit. Potřeboval bych program pro záznam plochy, všeho, co na ploše budu dělat. Nicméně zároveň potřebuji i záznam skype při sdílení plochy. Jde o to, že při hovoru, kdy dotyčný sdílí mě plochu, potřebuji abych měl možnost si to nahrát, co dělá on. A zase opačně, pokud sdílím plochu jemu, potřebuji vše nahrát. Jde o hovor po skype, čili potřebuji zároveň záznam zvuku, používám při hovoru sluchátka, oba samozřejmě mikrofon.
Zkrátka mi jde o záznam mé plochy, plochy mého kamaráda při sdílení na skype a záznam zvuku.
Existuje nějaký takový program?
Děkuji moc
Záznam zvuku, sdílené plochy a vlastní plochy Vyřešeno
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Záznam zvuku, sdílené plochy a vlastní plochy
OBS - open broadcaster software - umí streamovat, ale i jen ukládat do souboru.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
TAky si myslím, že by to OBSko mělo umět.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Super, vyzkouším, díky moc.
Napadá někoho ještě nějaký program? Jde mi hlavně o snadnou manipulaci s ním a samozřejmě aspoň přijatelnou kvalitu.
Napadá někoho ještě nějaký program? Jde mi hlavně o snadnou manipulaci s ním a samozřejmě aspoň přijatelnou kvalitu.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Těch programů je spousta - Fraps, HyperCam, XSplit, Bandicam, Camtasia recorder, Camstudio...
Všechny jsem je někdy použil, ale OBS mi přijde nejlepší, umí v podstatě to samé co ostatní + dost věcí navíc a hlavně je zadarmo - nebudeš mít ve videu žádný watermark nebo si tahat do počítače viry v nějakém cracklém programu.
Jediná jeho nevýhoda je, že je malinko složitější než ostatní (protože toho umí hodně), ale dokonce na tomhle fóru je někde návod.
Všechny jsem je někdy použil, ale OBS mi přijde nejlepší, umí v podstatě to samé co ostatní + dost věcí navíc a hlavně je zadarmo - nebudeš mít ve videu žádný watermark nebo si tahat do počítače viry v nějakém cracklém programu.
Jediná jeho nevýhoda je, že je malinko složitější než ostatní (protože toho umí hodně), ale dokonce na tomhle fóru je někde návod.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
Díky moc!
Zatím to vypadá slibně:)
Zatím to vypadá slibně:)