Je TERA pay to win?
Je TERA pay to win?
Ahoj, chtěl bych se zeptat hráčů Tery. Je tato hra stále free to play bez pay to win? Zhruba před měsícem jsem ji s bratrem zkoušel (po dlooouhé době, mám tam postavu na 60) a docela nás odradily nějaký boxy v shopu, za který se získávaly tuším nějaké věci na enchanty zbraní. Jak to tedy je? Díky za odpovědi!
Re: Je TERA pay to win?
TOP. Docela mě překvapilo, že tu nikdo nehraje Teru na max levelu...
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsou v shopech věci, který hodně ovlivní sílu postavy nebo podobné věci, je to vždy pay to win.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ano, co je pay to win vím, já se ptám ale z důvodu, že jsem v shopu objevil jakési klíče na boxy, z kterých padají nějaké věci. Teď ale nevím, jestli ten klíč udělá v té hře takový rozdíl, protože ty boxy se tuším musí nafarmit. Proto se ptám někoho, kdo má max level postavu a ví o hře dost, aby mohl určit, zda je to pay to win prvek, nebo ne. :)
Dneska už je každá MMORPG hra pay to win
Don’t panic, it’s organic!
Intel Core i5-10400F, Gigabyte GTX 1660 Super OC, HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2666 CL13, Seasonic CORE GM-500 - 500W, ASRock B460M PRO4 - Intel B460, Kingston A2000, M.2 - 1TB, Arctic Freezer 34 eSports, Ducky Shine 7 MX silent red, Endgame Gear XM1.
Intel Core i5-10400F, Gigabyte GTX 1660 Super OC, HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2666 CL13, Seasonic CORE GM-500 - 500W, ASRock B460M PRO4 - Intel B460, Kingston A2000, M.2 - 1TB, Arctic Freezer 34 eSports, Ducky Shine 7 MX silent red, Endgame Gear XM1.
Nesmysl, pár her co není pay to win se najde. Např. Path of Exile, WoW atd. Jestli teda víš, že je Tera pay to win, tak mi napiš důvod proč.
Občas hraji PVP a nikdy jsem neviděl, že by měl někdo nějakou výhodu.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
U PvP se dá každýmu "stejný" set, takže to je vyvážené, ale v PvE je to už trochu jinak.