Prosím o pomoc, u všech her mi nejde zvuk když někdo mluví, postavy normálně otevírají pusu ale nic neříkají, hudba v pozadí hraje a efekty taky. V nastavení zvuků mam nastavený všechna audia na plno. Moc prosím o pomoc, nevím co mám dělat.
Zkontroluj (např testem v nastavení zvuku), jestli ti hraje přední středový reproduktor. Dialogy jsou totiž kódované do něj, takže pokud z nějakého důvodu nehraje, hra (ale i film, který má zvuk kódovaný do vícekanálu) nemluví.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
ahoj, mám 6700xt a nějaké "novější " i5 12xxx tuším, ram 32gb a hru na ssd M2.
Jde o to že jsem včera zkoušel hru TAL, která běží na UE tak mám prostě stabilních 100fps+ avšak co vteřinu se mi to na milisekundy zasekává a je to nehratelné...
Poslední příspěvek
Dělal jsem přes noc reinstall woken, dneska budu zkoušet
Dodatečně přidáno po 19 vteřinách:
koukám že se podobný problém hemží na redditu tak snad se najde nějaky overall řešení
Sorry že sem zase píšu s nějakou svojí kravinou která pravděpodobně bude všem k smíchu ale už nevím jak jinak a kam pro pomoc.
Vlastním tuto sestavu:
Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black
Fractal Design Ion+ 760W Platinum
GIGABYTE...
Poslední příspěvek
Problém vyřešen. Chyba byla na straně vodního chlazení které pravděpodobně odešlo úplně po 5 letech používání. Ihned po zapnutí se teploty pohybovali od 90-100°C jen na ploše a bez jakékoliv aktivity na počítači. Jelikož se jednalo o mého prvního...
Ahoj pročetl jsem si řadu českých a zároveň anglických diskusních fór a většinou se mluví o základu 8GB VRAM pro hraní her. Našel jsem na AMD komunitu která mluví o využití o více videopaměti třeba i 16GB nebo 20GB/24GB při špatné optimalizaci AAA...
Poslední příspěvek
Prosím vás o laskavost pokud tedy hledám místo na techpowerup.com ve vyhledávači Google budu to muset napsat takto:
+site:techpowerup.com and benchmark test performance and VRAM call of duty ww2