[Samozřejmně pod dohledem zkušeného odborníka
 [Samozřejmně pod dohledem zkušeného odborníka  ] ). Jakej je váš názor? Vím že mam ještě půlrok, ale já, někdo kdo se nerozhodne ani pro příchuť lízátka, jsem vcelku v koncích. S dojížděním by mně to netrápilo. Děkuji všem za tipy a rady. :)
] ). Jakej je váš názor? Vím že mam ještě půlrok, ale já, někdo kdo se nerozhodne ani pro příchuť lízátka, jsem vcelku v koncích. S dojížděním by mně to netrápilo. Děkuji všem za tipy a rady. :) [Samozřejmně pod dohledem zkušeného odborníka
 [Samozřejmně pod dohledem zkušeného odborníka  ] ). Jakej je váš názor? Vím že mam ještě půlrok, ale já, někdo kdo se nerozhodne ani pro příchuť lízátka, jsem vcelku v koncích. S dojížděním by mně to netrápilo. Děkuji všem za tipy a rady. :)
] ). Jakej je váš názor? Vím že mam ještě půlrok, ale já, někdo kdo se nerozhodne ani pro příchuť lízátka, jsem vcelku v koncích. S dojížděním by mně to netrápilo. Děkuji všem za tipy a rady. :)

. Já se moc nevyznám v oborec středních a vysokých škol. Takže vůbec nevim co za práci si představit pod pojmem Průmyslová automatizace... Jo vim, že bych to měl asi vědět, ale já si stál furt za tim IT, a na ostatní Sš jsem se nijak nekoukal.
. Já se moc nevyznám v oborec středních a vysokých škol. Takže vůbec nevim co za práci si představit pod pojmem Průmyslová automatizace... Jo vim, že bych to měl asi vědět, ale já si stál furt za tim IT, a na ostatní Sš jsem se nijak nekoukal.

.
.

Elektrotechnika
Kód oboru: 26-41-M/002 (4. ročník)
Slaboproudá elektrotechnika
poskytuje znalosti o systémech automatizace, řízení strojů a výrobních linek, mikroprocesorech, řídících počítačích a připojených zařízeních, elektronických obvodech a jejich navrhování pomocí počítače, stejně jako i o přenosu informací od telefonních přes počítačové po rozhlasové a televizní sítě.
Studenti získávají potřebné dovednosti související s využitím výpočetní techniky při návrzích zařízení, jsou připraveni pro složení zkoušek dle vyhlášky 50/1978 Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice.
 . Tak jako zkusil bych to, zní to zajímavějc, než představa mého kamaráda, že bude sedět za stolem a šprtat se zákony. Chtělo by to ale někde ozkoušet moje schopnsoti. A výměnou žárovky to asi fakt neotestuju
. Tak jako zkusil bych to, zní to zajímavějc, než představa mého kamaráda, že bude sedět za stolem a šprtat se zákony. Chtělo by to ale někde ozkoušet moje schopnsoti. A výměnou žárovky to asi fakt neotestuju  .
.

No počkej, já si sám nainstalovat Windowsi

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů