Zdravím,
na notasu mám reinstalovaný Win7 ale nemužu se od té doby připojit na net. WiFi to nenajde a ani přes drát nejde internet. Při tom na stolním PC uplně vpohodě. Hledal jsem a našel jsem tu téma Windows 7 "Bezdrátová služba systému Windows není spuštěno" tohle mi taky hlásí když chci ručně nastavit připojení. A jak je tam psáno Start-spustit services,msc tak jsem to udělal a vybafla na mě tabulka s několika službama od A po Z takže jestli tam mám něco nastavit to nevím. Každopádně budu rád za nějaké řešení. Dík
Internet na novém notebooku
Re: Internet na novém notebooku
Udelej screenshot ze spravce zarizeni, nejspis tam bude chybet hromada ovladacu.
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:04, celkem upraveno 1 x.
Je to jasný, reinstaluješ pc, a divíš se že ti v podstatě nic nejde. Musíš po reinstalaci nainstalovat všechny potřebné ovladače.
Takže --> Stránky výrobce komponentů v PC (MB, grafika atd...) a hurá instalovat
Takže --> Stránky výrobce komponentů v PC (MB, grafika atd...) a hurá instalovat

Sestava:
Intel Core i5-4460 + SilentiumPC Spartan PRO HE924
MSI GTX 960 GAMING 2G 2GB
GIGABYTE GA-B85M-D3H - Intel B85
Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W
Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
Kingston SSDNow V300 - 120GB
Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Intel Core i5-4460 + SilentiumPC Spartan PRO HE924
MSI GTX 960 GAMING 2G 2GB
GIGABYTE GA-B85M-D3H - Intel B85
Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W
Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
Kingston SSDNow V300 - 120GB
Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Vzdyt to rikam.
Nemas tam ovladace, a to se netyka jen sitovych karet.
Nemas tam ovladace, a to se netyka jen sitovych karet.
To je trochu nelogické jít na stránky výrobce, když se nepřipojím na net 
Na stolním pc jsem připojil kabel od netu po naistalování a šlo to hned...

Na stolním pc jsem připojil kabel od netu po naistalování a šlo to hned...
Nelogicke, ale jedine mozne reseni - samozrejmne to musis udelat na jinem pocitaci, kde net funguje.
Pokud maji Windows jako soucast instalace potrebne ovladace, tak se nainstaluji. Pokud tam mas zarizeni pro ktere Windows nemaji na DVD ovladace, tak se zkratka nenainstaluji - to jinak udelat nejde ze je stahnes jinde a na flashce nahrajes na ten pocitac kde je chces instalovat.
Pocitej s tim, ze to instalacni medium muze byt z roku 2009, pricemz ten pocitac je urcite novejsi - pro zarizeni ktere je starsi nez instalacni medium se obvykle ovladace stahobvat nemusi, protoze tam uz jsou.
Kdyz na ten samy pocitac nainstalujes Windows 10, tak nejspis budes mit vsechny potrebne ovladace jako soucast instalace.
Pokud maji Windows jako soucast instalace potrebne ovladace, tak se nainstaluji. Pokud tam mas zarizeni pro ktere Windows nemaji na DVD ovladace, tak se zkratka nenainstaluji - to jinak udelat nejde ze je stahnes jinde a na flashce nahrajes na ten pocitac kde je chces instalovat.
Pocitej s tim, ze to instalacni medium muze byt z roku 2009, pricemz ten pocitac je urcite novejsi - pro zarizeni ktere je starsi nez instalacni medium se obvykle ovladace stahobvat nemusi, protoze tam uz jsou.
Kdyz na ten samy pocitac nainstalujes Windows 10, tak nejspis budes mit vsechny potrebne ovladace jako soucast instalace.
Muže mi teda někdo prosím sepsat jaké ty ovladače mám táhnout?
Ty co ti tam chybi (zlute vykricniky).
Musis nam to prozradit ktere to jsou, kristalova koule je zase rozbita (holt cinsky vyrobek).
Musis nam to prozradit ktere to jsou, kristalova koule je zase rozbita (holt cinsky vyrobek).
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Stačí nainstalovat ručně ovladače na síťovku (napiš jen model či pokud je integrovaná což je pravděpodobné, tak model základovky) někdo ti sem hodí odkaz, jakmile se připojíš k netu, vše si WIn7 udělá sám. Poté si doinstaluješ jen aktuální ovladače na GK,MB z oficiálních stránek. Takže ta síťovka či základovka?
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
A nešlo by to říct pro někoho kdo se v tom nevyzná? Vubec jsem ti ted nerozuměl
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5243
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 16:03
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4866
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3137
-
od Alferi