1) Resetovani pri vapalovani
Resetuje se to pri vypalovani, resetne se to treba poprvy, pak zacnu vypalovat, znova, resetne se to podruhy a napotreti, napoctvrty uz se to vypali jak ma.... Nevim jestli by to mohlo byt vadnou vypalovackou, zakoladni deskou nebo zdrojem, ale softwarem to asi neni, uz nekolikrat jsem preinstalovaval system a Nero s ruznymi verzemi.. jedine ze mam 2 Windowsy, ale nevim jestli by to mohlo vadit...
Pred tim nez se to vzdycky resetne tak zacne ukazatel vyuziti bufferu skakat ze 100% na 0%, pak zas treba 2 vteriny 20% a takhle lita, jako by vypalovacka vynechavala..... no a pak se to resetne...
driv se mi to resetovalo i kdyz jsem treba neco instaloval, i treba z DVD mechaniky, ale to uz se dneska nestava..
nevim co s tim, kdyby nekoho neco napadlo byl bych moc vdecny!!!!! :)
2) Resetovani pri zatezi systemu
Je to skoro uplne stejny jako u toho vypalovani, akorat ze tohle se mi stava kdyz treba hraju hry, nebo posloucham muziku a pri tom si prohlizim internet... Pravddepodobne to bude prehrivanim procesoru, musim si koupit novej chladic, mam BOX a ten to nezvlada.. ale mozna ze by to mohlo souviset s tim vypalovanim, tak to sem pisu....
mam PC:
zakladni deska MSI KT4V (Via KT400)
AMD athlonXP 2000+ BOX,
256 MB ram 333MHz,
harddisk 60GB Seagate Barracuda,
gr.karta MSI GeForce 4 Ti 4200,
300W zdroj,
3 opt. mechaniky - Teac CD552E, vypalovacka SONY CRX210E1, DVD Toshiba SD M1712,
mam 2 win - XP Home a 98.
pocitac mam zapecetenej, mam ho koupenej jako sestavu... takze do nej nemuzu lezt abych neporusil zaruku..
myslite ze by to mohlo byt treba tim zdrojem a chlazenim??
DEKUJU MOC ZA ODPOVEDI!!