mikro záseky při hře cs go
Re: mikro záseky při hře cs go
Nojo teď mě tak napadlo kdybych tam dal ty další 2gb ram tak bych měl 4gb RAm a to bych musel přeinstalovat na 64bit win ne?
Mně to jde z toho webu stáhnout úplně bez problému - z toho webu, na kterej jsem sem dával odkaz.
Rady ostatních o nedostatku RAM jsou sice super, ale neudělalo se žádný ověření týhle varianty.
Mám svoje pochybnosti o příčině v nedostatku RAM. Doporučoval bych zase zapnout hru a Správce úloh a tak po čtvrt hodině hraní se podívat na kartě Výkon, kolik RAM z těch 2GB je využito.
A na kartě procesy se lze podívat, kolik RAM využívá přímo CS:GO.
Rady ostatních o nedostatku RAM jsou sice super, ale neudělalo se žádný ověření týhle varianty.
Mám svoje pochybnosti o příčině v nedostatku RAM. Doporučoval bych zase zapnout hru a Správce úloh a tak po čtvrt hodině hraní se podívat na kartě Výkon, kolik RAM z těch 2GB je využito.
A na kartě procesy se lze podívat, kolik RAM využívá přímo CS:GO.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám svoje pochybnosti o příčině v nedostatku RAM.
No, podle těch příznaků je hodně velká šance, že to nedostatkem RAM je, protože přesně tohle je příznak nedostatku RAM - při specifických akcích (přehrání zvuku, animace, vykreslení modelu zbraně) se hra na chvíli škubne, protože se třeba zvuk už nevešel do paměti, tak buďto CS ani nepřednačte (dokud ho není potřeba použít) a nebo ho OS uložil do virtuální paměti na disk a ve chvíli, kdy ho chce přehrát, tak nestačí jen šáhnout do rychlé paměti a poslat zvukovce, ale musí ho načíst z disku, který je třeba tisíckrát pomalejší než RAM.
Ale souhlasím, že by to mohlo být i ovladačem zvukovky, podobný problém, který vyřešily ovladače, už jsem taky zažil.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
satik já si taky myslím že to bude ovladačem zvukovky protože sem nedávno dával na ntb win 10 a ty se nějak podělaly tak sem tam hodil zase win 7. před instalací win 10 nic takovýho nedělalo..:/ .. a už sem zkoušel asi 3 drivery ale při instalaci sem měl modrou smrt.. nevíte prosím někdo co stím? pomohly by ste mi najít ten ovladač? stačí jen napsat co potřebujete vědět a já vám to sem dám už sem fakt zoufalej..
Určitě ta přeinstalace zpět na Windows 7 byla úplně čistá? Ale hádám, že vzhledem k nutnosti instalace ovladačů asi ano.
Jestli tenhle ovladač - http://leteckaposta.cz/483977348 nebude fungovat, pak už nevím, jaký jiný by šel. Předpokládám, že na webu výrobce notebooku žádný novější ovladač není.
Každopádně když tenhle pokus selže, tak tam dej ovladač z webu výrobce a udělej to s ověřením využití RAM, jak jsem psal.
Jestli tenhle ovladač - http://leteckaposta.cz/483977348 nebude fungovat, pak už nevím, jaký jiný by šel. Předpokládám, že na webu výrobce notebooku žádný novější ovladač není.
Každopádně když tenhle pokus selže, tak tam dej ovladač z webu výrobce a udělej to s ověřením využití RAM, jak jsem psal.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2337
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10