Preinštalovanie Windowsu a zachovanie dát..

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Preinštalovanie Windowsu a zachovanie dát..

Příspěvekod faraon » 25 čer 2015 08:36

filantan5544 píše:microsoft ví o každem tvém klepnutí do klávesnica a kliknutí myší

Tak pro tebe a všechny další čerstvě vylíhnuté pulce mám jednu špatnou zprávu. Už o W98 se vědělo že bonzují přes 14 různých kanálů, a je možné že pár dalších tam ještě bylo. Takže si nedělej iluze o sedmičkách, jsi pod dozorem stejně jako všechny další vovce.
Jako linuxák se ti můžu hlasitě chechtat, protože vím že ke mě se dostávají podstatně hůř, přes hardwarové backdoory. A těch je ve dnešních PC také dost! Podobně jako gramatických chyb ve tvém příspěvku.

Americano píše:No ale ja mám Windows zabudovaný v PC ja som ho už tak kupoval...

Je možné že na disku je skrytý oddíl s recovery, ze kterého můžeš systém kompletně přeinstalovat. Tím se počítač dostane do stavu v jakém jsi ho koupil, a samozřejmě při tom přijdeš o všechno co tam máš, takže je nutné vše předem zazálohovat.
Vždycky teda můžeš počkat na tu "aktualizaci" a doufat že se to po ní zlepší, a mezitím si našetřit na externí disk, kam si přetaháš důležitá data. Hry vezme čert, ale dokumenty a fotky ti už nikdo nevrátí...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Reklama
atari
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod atari » 25 čer 2015 08:40

filantan5544 píše: já mam win 7 a to je proste nej win :D
Tento názor Ti nikdo nebere, možná máš i pravdu.
Ale pokud zde chceš něco tvrdit, tak to je potřeba ověřit. A pokud to nemáš ověřené tak tomu dej nadpis: Jedna paní povídala....

filantan5544
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod filantan5544 » 25 čer 2015 10:58

filantan5544 píše:win 10 Si nestahuj protože se dají hackermy dost dobře zneužít. Mají totiž funkci že microsoft ví o každem tvém klepnutí do klávesnica a kliknutí myší bohužel je to i u Win 8.1

Tím jsem chtěl říct že pokud tam bude mít internetové bankovnictvý tak mu to nakej hajzl může kdykoli vybrat:)
:::::::::.....Mojí Gramatiku Nekomentovat Vím Že dělám chybi ale není to moje vina je to tím že jsem disgrafik :D.....:::::::::

atari
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod atari » 25 čer 2015 11:01

Nestraš tady lidi. Pokud to tvrdíš tak to dolož. A jinak obecně platí, že čím novější edice WIN, tím bezpečnější pro internetové bankovnictví.

filantan5544
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod filantan5544 » 25 čer 2015 11:02

faraon píše:Tak pro tebe a všechny další čerstvě vylíhnuté pulce mám jednu špatnou zprávu. Už o W98 se vědělo že bonzují přes 14 různých kanálů, a je možné že pár dalších tam ještě bylo. Takže si nedělej iluze o sedmičkách, jsi pod dozorem stejně jako všechny další vovce.

ehm já jsem měl win 95,98,ME,2000,XP,a niní 7. a byl jsem vždy pripojen k netu stahoval hry a delal ruzne ilegal veci tet už je samozdřejme nedelám ale poctata je že nikdo o tom co dělám nevěděl protože to začali pořádně hlídat až u win 8 :D :P
:::::::::.....Mojí Gramatiku Nekomentovat Vím Že dělám chybi ale není to moje vina je to tím že jsem disgrafik :D.....:::::::::

jsochacky
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jsochacky » 25 čer 2015 11:35

[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 19:54, celkem upraveno 1 x.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 25 čer 2015 16:05

Poprosil bych te filantane, abys zacal psat jako clovek a psal jen o vecech, kterym rozumis nebo je muzes nejak dokazat. A ne chyby v kazdem slove a blaboly jedna pani povidala, ja to upravim a poslu to dal
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Americano
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Americano » 25 čer 2015 16:30

No ja mám tiež momentalne Windows 8.1 64 bit,to čo tu bolo povedané že možno existuje na disku oddíl s recovery čo neviem čo je ale rád by som vedel ako to tým preinštalovať a či je to bezpečné..to že by mi hry dalo preč to chápem ved tie mám na steame a stiahnem si ich znova a žiadne fotky alebo subory ktore potrebujem v PC nemám..
Ešte by som chcel vedeť že ked upgradujem na Windows 10 či mi zostane tá 64 bit verzia Windowsu :)

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Čer 2015 16:35) ---

mna hlavne čtve že celý PC ide pomaly a seká sa ako keby mám zavírovaný PC alebo starý PC čo teda nemám všetky blbosti su vymazané kontrolovane cez hijackthis a PC sa teraz zapína asi 30-40 sekund a ešte než sa rozbehne do su aj 2 Minuty,ked som mal PC nový tak sa zapínal 10 sekund a išiel jak mašina hned po zapnutí

filantan5544
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod filantan5544 » 25 čer 2015 19:11

jak dlouho ten pc máš ?

Americano
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Americano » 25 čer 2015 19:23

Pol roka

jsochacky
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jsochacky » 25 čer 2015 19:33

[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:00, celkem upraveno 2 x.

Americano
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Americano » 25 čer 2015 19:43

myslíte toto ?
Přílohy
2015-06-25_194104.png

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”