zdravim,
pri starte mi nenabehne windows ukaze sa len logo preblikne modra obrazovka a stale dookola to iste..momentalne fungujem na druhom disku v notebooku...mem test som už robil a vyhodilo mi 4chyby momentalne robim test hdd a zatial je vsetko zelene cez hd tune zhruba 80% testu...v zlozke minidump nemam nic a isiel som podla postupu ako keby mi tam nic neukladalo. kedze takato chyba sa mi objavila prvy krat tak neviem co dalej. dakujem za rady.
nenabehne windows
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nenabehne windows
Memtest nesmi vyhodit zadnou chybu, tedy ten bootovaci a ne ta 'utilita' primo ve Win.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
použil som bootovaci... čo to teda znamena ?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co treba chybu pametoveho modulu?
takže bude treba novu ram?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Otestuj vždy jednu RAM paměť, pokud jich máš více. Pokud při kontrole a to min. 2 až 3 x celý test se objeví chyba, je třeba ji nepoužívat a nahradit jinou. RAM nelze opravit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
takze ked vymenim ram mal by už system nabehnut? alebo co mam este skusit aby som zistil kde este moze byt chyba? idem teda objednat ramku..v notebooku mam iba jeden modul 4GB.
Pokud pri start opakovane mackas F8 a zakazes automaticky restart v pripade selhani OS, vidis chybovy kod BSOD?
takže Ram vymenená za novú a stále to vyhadzuje to isté ... ano vidím chybový kód. vid príloha
Tohle nemá s Ram nic společného. Prostě a jednoduše nějaký vir smazal důležitý data pro start Windows nebo poškodil disk. Nový instalace Windows a nebo výměna disku pomůže. Není možnost se dostat do SAFE modu a pročistit a opravit Windows ?
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
no memtest mi vyhodil 4 chyby a bolo mi povedane ze je zla ram tak tu som vymenil..čo sa týka disku ten je v poriadku boli aj na nom robené testy žiadnu chybu neukázalo. a Safe mod nefunguje nijak sa neviem dostať do windowsu. na záložnom disku mám nainštalovaný win7 ale ten už mám plný kedže je tam iba 25giga miesta... Išlo by to nejak opraviť cez ten druhý disk? alebo aspoň dáta nejak presunúť na externý HDD z toho kde mi nejde win.? mne ide hlavne o dáta aby som si zachránil kedže tam mám dôležite dokumenty :/
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
StrakerCZ píše:Prostě a jednoduše nějaký vir smazal důležitý data pro start Windows nebo poškodil disk.
7B (jestli dobre vidim) byva nejcasteji UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME tedy OS nevidi disk nejcasteji kvuli chybejicimu ovladaci pro diskovy radic. Nemenil jsi v BIOSu nastaveni SATA rezimu (AHCI, IDE, RAID)?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2942
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
30 lis 2024 16:21