Příspěvekod Souske » 26 čer 2015 21:57
Neberte to tak doslova! Napsal jsem +-. Nicméně alespoň těch 5 let by to být mělo. Jak jsem již psal nehraji každou mainstreamovou srágoru! Jen těch pár her co mne zaujmou. Ale bohům žal pro mne, bych si je rád užil na pořádné detaily! Co se týče tohoto výběru tak počítám s tím, že na grafické kartě kterou nyní vyberu si na pěkně vypadající detaily včetně vyhlazování(nevyhlazené okraje v roce 2015 jsou opravdu na žalobu!!) zahraji Zaklínače 3, Metal Gear Solid 5 a Deus Ex Mankind Divided. Dál už se nejspíše nemá smysl dívat. Protože až zase výjde další Zaklínač budu muset kupovat vše znovu. Co se týče GTX 960 nevím no prostě mi to příjde za ty peníze na nic. Téměř ve všech testech je poslední! Jako karta pro budoucnost si myslím selhala na plné čáře. Navíc se mi už z principu příčí myšlenka na to, že bych podpořil nVidiu kvůli té kauze za kteroužto by je měli někam "koncentrovat". V hloubi srdce tak nějak cítím, že série GTX 900 nestojí za povšimnutí, prostě předražené nekvalitní šunky. Prosím berte v potaz, že je to pouze můj osobní názor nejsem žádný odborník, takto to pouze cítí má duše! A kdo by prosím vás hrál The Sims 4?!? Pane zůstaňte radši u druhého dílu!!!