Internet a problém s připojením
Internet a problém s připojením
Ahoj Potřeboval bych poradit. Mám stolní počítač a jedu přes usb adaptér který chytá wifi bohužel u jedné wifi zrovna u té u které nechci nejde neustále se připojuje a odpojuje. Na noťasu se připojím ale je to omezený, když dám opravit tak to permanentně hází že neodpovídá DNS. A jak jsem říkal u stoláku se to pořád připojuje a odpojuje. Jiné sítě jsem testoval a ty jdou. Neví prosím někdo co s tím ? Děkuji za každou pomoc
Re: Internet a problém s připojením
Ta sit je tvoje?
Chova se to presne tak, ze je v siti definova seznam MAC adres zarizeni, ktera se mohou pripojit a ani jeden z tvych pocitacu tam neni.
Predem upozornuju, ze pripojovat se do cizi site bez povoleni majitele je od jiste doby trestny cin.
Chova se to presne tak, ze je v siti definova seznam MAC adres zarizeni, ktera se mohou pripojit a ani jeden z tvych pocitacu tam neni.
Predem upozornuju, ze pripojovat se do cizi site bez povoleni majitele je od jiste doby trestny cin.
Muzu ujistit ze sit je opravdu moje a mac adresy nastaveny nejsou ted momentalne se to rozhodlo ze to jde tak to jde ale proste treba zitra se zase stane to same
Neco je tam urcite spatne, protoze DHCP server neprideli IP adresu.
Nicmene je to wifina - muze to rusit kdo chce kdy chce a cim chce. Zacal bych tim, ze zacnu zkouset ruzne kanaly.
Nicmene je to wifina - muze to rusit kdo chce kdy chce a cim chce. Zacal bych tim, ze zacnu zkouset ruzne kanaly.
to uz jsem zkousel drive to bylo na kanalu 13 tam to delalo velkej bordel na tom co je to ted se to zlepsilo ale proste porad vypada to jako bug nabehne a hned spadne nabehne spadne a behem toho je tam proste omezeno
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3040
-
od Signalista97