Při strastu se vypne display

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mala_holka_s_prakem
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Při strastu se vypne display

Příspěvekod mala_holka_s_prakem » 01 led 2008 13:28

Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o radu. Mám notebook Asus V1J, je po reklamaci desky, procesoru, DVD, baterie a displaye. V pořádku je cca 1 měsíc. Fungoval zcela běžně (až na jeho neustálé přehřívání), až do dnešního rána. Standardně jsem ho zapula, objeví se mi obrázek Asusu, pak taková ta blikající čárka a následně se mi vypne display a nelze zapnout. Do BIOSU se dostanu. Při vložení CD XP, kdy jsem si myslela, že bych dala systém opravit se mi také po chvilce vypne - ve chvíli, kdy chce zkontrolovat nynější nastavení.
Do nouzového režimu se nedostanu a vytažení baterie nepomohlo
Můžu Vás požádat o radu ?
Děkuji
Kateřina Dusilová

Také přeji vše nejlepší do nového roku .

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 01 led 2008 14:16

Pokud je na faktuře nebo pokladním dokladu uvedeno jako předmět dodávky notebook (a ne jednotlivé komponenty), hodil bych jim ho na hlavu a žádal vrácení peněz, má za sebou - jestli dobře počítám - už čtyři reklamace. V případě neúspěchu se s nima nemazat a předat ČOI.

mala_holka_s_prakem
nováček
Stav:

=/

Příspěvekod mala_holka_s_prakem » 01 led 2008 14:39

Ted bude treti ..
Notebook je po zaruce . mesic- ale kousek pred koncem mi jeste menili ten display .. takze bymela stale trvat ...
Myslite si, ze neni chyba nekde ve me , nebo v systemu?

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 01 led 2008 15:06

Těžko říct, když ale před tím dvě reklamace uznali, je málo pravděpodobné, že by chyba byla v obsluze. Pokud je chyba v systému, je to důvod k reklamaci stejně jako kdybyby chyba byla v hardware (předpokládám, že ntb prodali s nainstalovaným systémem).

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 01 led 2008 16:54

mmmartin píše:Pokud je na faktuře nebo pokladním dokladu uvedeno jako předmět dodávky notebook (a ne jednotlivé komponenty), hodil bych jim ho na hlavu a žádal vrácení peněz, má za sebou - jestli dobře počítám - už čtyři reklamace. V případě neúspěchu se s nima nemazat a předat ČOI.

mas pravdu bych jim ho "omlátil o hlavu".Nemá to cenu.Pokud je nb po takových reklamacích a je zase v čudu tak jim ho vrat a pozaduj vraceni penez a kup si nový (pridej k romu více peněz) Svagr ma taky asus ale valí v poho
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

mala_holka_s_prakem
nováček
Stav:

tak ja je zkusim

Příspěvekod mala_holka_s_prakem » 01 led 2008 19:34

Dneska jsem stravila skoro cely den hledańim reseni problemu .. radilo mi cca 40 lidi a silne mi to pripominalo detektivku , akorad ze jsme nehledali serioveho vraha, ale chybu. Vysledek je, ze jsme stejne na nic neprisli ... zejtra zkusim jeste kamarada z vyvoje Dell .. a pak at si asusaci pripravi hlavinky ..
Notebook byl bez OS .. kez by mi chteli penize vratit .. bylo by to nejluxusnejsi reseni ..
Diky za rady a kdyby vas preci jen jeste napadlo , co stim .. zkusim

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 01 led 2008 21:02

Neklepla ste sním někde sice je to nothebook ale větší rána by display mohla poškodit.Akorád mi vrtá hlavo, že na začátku jde a potom nejde.....ZÁHADA
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Zpět na “Problémy s hardwarem”