Ahoj, jsem zoufalý amatér uživatel nové tiskárny m2070w. Připojena přes wifi. V práci máme stejnou přes wifi a no problém, tak jsem ji koupil i domů. Už nikdy více, příště jen LAN, ale pozdě...:(
Netiskne, tiskne tedy jen někdy. Po opětovném navázání spojení nějakým samsung softwarem, ale pak zase dělá problémy. Prostě se tváří jako offline a dokument na ní poslaný vytiskne sama třeba za 15, 20 min apod. Nepravidelně.
IP adresu jsem (snad) nastavil staticky, restartoval router, změnil, heslo do sítě, zabezpečení jen WPA-osobní, standard na routeru nastavil jen na b,g. Co dál??
Podpora mi neporadila, doporučili reklamovat, což jsem udělal - vrátili, že je v pořádku..:/
Signály wifi mi tiskárna tvrdí že je dobrý. Nezkoušel jsem vyměnit router, koupit silnější anténu, dát přímo k routru.
Nemáte někdo nějaký tip...?
Díky moc!!!
V.
Problém s tiskárnou samsung wifi m2070w
-
- Pohlaví:
Re: Problém s tiskárnou samsung wifi m2070w
Vítej na PC-HELP!
Když ji před tiskem pingneš, ozve se?
Když ji před tiskem pingneš, ozve se?
Ahoj, díky. Ne, když zrovna netiskne, tak ani ping (vypršel časový limit nebo cílový hostitel není dostupný - tak nějak). Když zrovna tiskne - třeba hned po tisku zkusím ping - je to ok. Odezva je.
-
- Pohlaví:
prohledej menu tiskárny apovypínej šetřící funkce.
Dík, má to mizerné menu, kde některé položky jsou zkrácené, tak nevím, zda jsem pochopil, co to znamená. Ve slovenském manuálu to je trchu jinak a webové rozhraní neumožňuje editaci. Co mám nyní. Power Save nejde vypnout. Zkusím tisknout:) Nevím co je wakeup event a kde to případně změnit. A co by mohlo být systém time out - to jde vypnout...jmenuje se to tam "prod. systému" :)
Language:
Čeština
Power Save:
1 minute(s)
Wakeup Event
Off
Auto Power Off - Timeout:
Disabled
System Timeout:
180 seconds
Job Timeout:
15 seconds
Altitude Adjustment:
Normal
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2015 15:15) ---
Tak to dělá pořád, už jsem myslel, že to pomohlo, ale ne :/
Language:
Čeština
Power Save:
1 minute(s)
Wakeup Event
Off
Auto Power Off - Timeout:
Disabled
System Timeout:
180 seconds
Job Timeout:
15 seconds
Altitude Adjustment:
Normal
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2015 15:15) ---
Tak to dělá pořád, už jsem myslel, že to pomohlo, ale ne :/
Prosím, prosím, ještě někdo nějaký nápad? Díky...
-
- Pohlaví:
WakeUp event je IMHO probuzení při události. Tedy by mělo být možná na On.
Zabezpeceni nastav na WPA2 (jedine, se kterym se to dokaze samo probudit pres wifi)
A vypni automaticke vypinani tiskarny po urcite dobe ve sleep modu - jinak to nezacne tisknout driv, nez k tomu prijdes a nezmacknes start abys tiskarnu probudil.
Pres LAN se to chova naprosto stejne - posles tisk, tiskarna se neprobudi, musis zmacknout tlacitko. Velmi otravne.
A vypni automaticke vypinani tiskarny po urcite dobe ve sleep modu - jinak to nezacne tisknout driv, nez k tomu prijdes a nezmacknes start abys tiskarnu probudil.
Pres LAN se to chova naprosto stejne - posles tisk, tiskarna se neprobudi, musis zmacknout tlacitko. Velmi otravne.
Díky, měním na WPA2 personal. Vyzkouším. Automatické vypínání ve sleep modu je asi "Automatické vypnutí" - je vypnuto...
Tak nic, je to stejné. Je to krám...:/ Ještě tedy zkusím koupit jiný router s nějakou silnější anténou...Ale je to divné, v práci mi tato stejná (teda jiná, stejný tip) na mém notebooku funguje výtečně. Je fakt, že tam je router a tiskárna v jedné místnosti malé (5 x 5m).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4481
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 18:01
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4801
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 09:16
-
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5921