Vypadávání zvuku

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

honza2510
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypadávání zvuku

Příspěvekod honza2510 » 29 čer 2015 20:51

Ahoj, nainstaloval jsem si hru ale po jejím zapnutí mi vypadne zvuk, prostě nic nejde slyšet, nejde ani spustit video na youtube. Po restartu zase vše funguje. Prosím o radu, fakt bych si to chtěl zahrát.. :smile:

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Vypadávání zvuku

Příspěvekod Pic » 29 čer 2015 21:25

A to si myslíš, že tady jsou věštci. Podívej se do nastavení hry, nebo napiš co máš za zařízení a OS. Je hra legální, nebo stažená?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

honza2510
nováček
Stav:

Příspěvekod honza2510 » 29 čer 2015 22:06

Tak, mám grafiku Radeon R7 240, procesor Intel Core i5 750, hra je stažená, v nastavení jsem nenašel nic, co by mě vedlo k řešení problému..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 čer 2015 22:43

V nastavení hry není žádné nastavení zvuku ap? Také to může být právě tou hrou, jestliže jinak zvuk v PC funguje bez problémů. Jinak lituji, ale viz pravidla tohoto fóra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 čer 2015 23:55

Tak to je tou hrou zcela urcite - predpokladam, ze se to jenom rozbalilo a spustilo, bez instalace - takze to mas tak, jak si to nejaky borec nekde na druhem konci sveta nastavil na svem pocitaci.

Nebo v tom mas pridany nejaky pekny bonus a to ze ti prepina zvukove karty nemusi byt jedina vec co dela.

Zpět na “Problémy s hardwarem”