Zdravím,
pro začátek - již jsem téma jednou psala, ale bohužel jsem neviděla, že by se mi uložilo. Tudíž kdyby se zde objevilo dvakrát, tak se omlouvám, jedno okamžitě smažu, jak si toho všimnu.
Začala jsem sledovat živé přenosy na Twitch.Tv, nejčastěji u streamera, který vlastně nemá tak vysoký počet sledovanosti a většinou začínáme ve třech lidech. Nyní se mi ale začal obraz sekat hned po pár vteřinách a po pár načítáních po několika vteřinách videa, se mi zobrazí jen šedá obrazovka, která sice hlásí loading, nicméně se neděje absolutně nic.
Proto se chci zeptat, pokud je zde někdo, kdo tomu rozumí, zda opravdu tak moc záleží na tom počtu sledujících (dříve jsem začínala vždy později, takže tam bylo kolem 12 lidí a jelo to více méně bez problému). Případné rady, aby mi to jelo? Někomu to jede bez sekání, někomu podobně jako mně na tom začátku.
Co se týče mého počítače a internetu - zde by neměl být problém, jelikož jsem to zkoušela u sebe na intru na notebooku a nyní doma na stolním počítači. Děje se to zhruba stejně, jen je fakt, že zde je možná ten internet pomalejší.
Nyní zkouším jiného streamera, počet sledujících je kolem 600 a jede mi to bez problému. Tudíž si nejspíš odpovídám na svou první otázku o tom počtu lidí.
Proto bych prosila hlavně ty tipy - nemám puštěné jiné panely, prohlížeče, ani skype. Nic, co by mělo nějak zatěžovat internet. :/
Děkuji za všechny případné rady, snad jde trochu porozumět a nějaká ta pomoc se najde.
Twitch.tv a sledování videa
Re: Twitch.tv a sledování videa
Streameři s vyšším počtem diváků jsou automaticky přiřazeni na lepší servery. Alespoň takto jsem to slyšel od jednoho streamera.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2523
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 16:46
-
-
Sledování pomocí hodinek
od palecek » 29 srp 2024 09:47 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3826
-
od GamerXXX
02 zář 2024 12:25
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3850
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6246
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
-
- 9
- 2654
-
od falco_dee