Sluchátka s mikrofonem na mobilu nefungují Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Sluchátka s mikrofonem na mobilu nefungují
Dobrý den. Koupil jsem si sluchátka s mikrofonem Avantree ADHF-003-IFON (stály asi 150 kč, takže žádná supr kvalita, ale nejsou špatný) a když je připojím k mobilu nefunguje mi stínění - takže zvuk stojí za prd a nejde slyšet hlas. Na notebooku fungují bez problému. Mobil má samozřejmě 4-pólový jack a jiný sluchátka s mikrofonem tam normálně fungují. Jako fakt nevím jak by se to dalo vyřešit, jediný co mě napadá je nějaká prodlužka nebo redukce. Ty sluchátka jsem si koupil hlavně kvůli mobilu, u notebooku je nepotřebuji, protože mám ještě velký uzavřený sluchátka, což je docela blbý to pořád tahat s sebou.
Re: Sluchátka s mikrofonem na mobilu nefungují
Ano, také mě napadá, to táhnout přes nějakou redukci. Mrkni na e-bay a youtube, hledej podobná slova a zadávej je tam - uvidíš co ti vypadne.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nechápu, proč jsi si nekoupil sluchátka k telefonu, když víš jaký musí mít konektor.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vrátit a koupit kompatibilní, doporučuji Bluetooth sluchátko Plantronics M90, můžeš nosit neustále, slyšíš okolní zvuky (tedy tě nic nepřejede) a je hodně kompatibilní se vším možným a jedno z nejlepších (Bluetooth), podporuje zvuky, hovory a hudbu. Používám neustále (venku) ke svým hodinkám Omate.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka s mikrofonem na mobilu nefungují Vyřešeno
Nakonec jsem je vrátil a koupil si jiný, bez mikrofonu. Zkoušel jsem i jiný s mikrofonem a žádný nebyly kompatibilní s mým debilním mobilem. Pokud bych chtěl s mikrofonem, tak bych si asi musel koupit sluchátka od výrobce mobilu, aby fungovaly.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2675
-
od Shokata88
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 19:18
-
- 11
- 10517
-
od AirCrew
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5769
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3288
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2609
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”