Windows 7 (Systém Windows prestal pracovať)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7 (Systém Windows prestal pracovať)
minczerova: Předpokládám, že jsi se na fórum obrátil se svým dotazem proto, že nevíš, jak řešit situaci se svým počítačem. V tom případě doporučuju řídit se radami, které ti tady adavyp dává a zbytečně nediskutovat a neodbíhat od tématu. Tím jenom plýtváš časem někoho, kdo se ti z dobré vůle, z vlastního volného času a zadarmo snaží ti pomoci. Jeho rady jsou kvalifikované a jasně formulované, tak se jich drž a postupuj podle nich.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tvůj procesor obsahuje integrované grafické jádro. Pro zajímavost bych ho aktivoval a zkusil na něj připojit monitor. Zkus pozorovat, co to bude dělat a jestli potíže zmizí.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ďakujem ale neviem ako sa to robí Saši neotváram a ťažko by mi ten integrovaný GPU rozbehal Witchera III (Pri ktorom mi to robí [Podla všetkého]).
Ako som písal Robí mi to Witcher III Mám to už aj do zistené lebo pri každom výpadku Witchera sa spravil aj záznam Log a ten presne sedí s časom kedy nabehlo toto Varovanie myslím konkrétne toto tou: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
To mmmartin: Prečo sa ti zdá že odbieham od témy mám takú snahu a námahu že to hľadám ešte aj na internete a presne toto sa robí aj iným s týmto ovládačom a touto hrou po prípade aj s prehliadačom Chrome ale ja používam iba Operu a v tomto čase hrám iba tú 1 Hru Witcher 3.
+ rada že si mám požičať kartu je dobrá ale čo si myslíš že každý na okolo je ochotný alebo má 2-3 kary volne v šuplíku ? Či ako ?
A Ako prepáčte ale Ja som tu napísal skoro román a Od vás som dostal iba 1 vec ani žiadne vysvetlenie ani nič iba 1 vetu a to je všetko.
A neviem či vôbec s vás dvoch išiel na tie dve podotýkam oficiálne stránky nvidie a prečítal si pár strán alebo komentov.
A ak to Varovanie:
Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
Nesúvisí s
Počítač sa po kontrole chýb reštartoval. Kontrola chýb: 0x00000117 (0xfffffa8009a9e010, 0xfffff880073ad6bc, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). Výpis sa uložil do súboru: C:\Windows\Minidump\060915-9453-01.dmp. Identifikácia hlásenia: 060915-9453-01.
Tak to mi tu nik ešte nenapísal.
+ Tu som našiel pri opakovanom pozeraní Nvidia fóra odkaz na Hotfix Drivers 353.38 Tak ich skúsiť ?
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/ ... T1hfcG0%3D
Tu je o tom HotFixe napísané
https://forums.geforce.com/default/topi ... er-353-38/
Ako som písal Robí mi to Witcher III Mám to už aj do zistené lebo pri každom výpadku Witchera sa spravil aj záznam Log a ten presne sedí s časom kedy nabehlo toto Varovanie myslím konkrétne toto tou: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
To mmmartin: Prečo sa ti zdá že odbieham od témy mám takú snahu a námahu že to hľadám ešte aj na internete a presne toto sa robí aj iným s týmto ovládačom a touto hrou po prípade aj s prehliadačom Chrome ale ja používam iba Operu a v tomto čase hrám iba tú 1 Hru Witcher 3.
+ rada že si mám požičať kartu je dobrá ale čo si myslíš že každý na okolo je ochotný alebo má 2-3 kary volne v šuplíku ? Či ako ?
A Ako prepáčte ale Ja som tu napísal skoro román a Od vás som dostal iba 1 vec ani žiadne vysvetlenie ani nič iba 1 vetu a to je všetko.
A neviem či vôbec s vás dvoch išiel na tie dve podotýkam oficiálne stránky nvidie a prečítal si pár strán alebo komentov.
A ak to Varovanie:
Nesúvisí s
Počítač sa po kontrole chýb reštartoval. Kontrola chýb: 0x00000117 (0xfffffa8009a9e010, 0xfffff880073ad6bc, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). Výpis sa uložil do súboru: C:\Windows\Minidump\060915-9453-01.dmp. Identifikácia hlásenia: 060915-9453-01.
Tak to mi tu nik ešte nenapísal.
+ Tu som našiel pri opakovanom pozeraní Nvidia fóra odkaz na Hotfix Drivers 353.38 Tak ich skúsiť ?
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/ ... T1hfcG0%3D
Tu je o tom HotFixe napísané
Naposledy upravil(a) minczerova dne 03 črc 2015 16:31, celkem upraveno 1 x.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
A ak to Varovanie:
Nesúvisí s
Samozřejmě souvisí. To se ti snažím říct, ale asi ne dost jasně.
Co to přesně znamená, jsem ti už přece také napsal. Netřeba psát román. A to není alibismus, to je fakt.
Co se týče fóra nVidie, vždycky je tam pár příspěvků, rad/domněnek, které pozbývají alespoň nějakého nástinu řešení a vlákno nakonec skončí unsolved.
Je pravda že Witchera téměř jistě na HD Graphics nerozjedeš, ale nabídnul jsem ti možné řašení co jde ještě v domácích podmínkách udělat. Jinak už potom zbývaá servis, nebo napsat stížnost na špatné ovladače příslušným orgánům, popř. zkus ten hotfix, co jsi našel.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ďakujem prosím pozri sa ak môžeš na túto stránku je tam písané o tom Hotfixe
Originál od Nich s teamu. Ako som písal ja neovládam dokonale AJ čiže si to môžem zle vyložiť.
Originál od Nich s teamu. Ako som písal ja neovládam dokonale AJ čiže si to môžem zle vyložiť.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel nejsou konkrétní, ale má to opravit některé chyby TDR (Timeout and detection recovery), což je tvůj případ (chyba 0x117). Vyzkoušej to.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Oki ďakujem ako som písal ja Dám na vaše rady len nemám ako vyskúšať druhú kartu nemám od koho + dedikovaná karta by witchera neutiahla a inde mi tie chyby nerobí :)
Ak by zasa vyskočila chyba napíšem a poradím sa. Ak by ste boli ochotný.
Zatiaľ vám ďakujem.
Ak by zasa vyskočila chyba napíšem a poradím sa. Ak by ste boli ochotný.
Zatiaľ vám ďakujem.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Dej potom vědět, podíváme se na to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8060
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5714
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 4573
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 8
- 12222
-
od petr22