Teploty, větráky a kabely
Teploty, větráky a kabely
Zdravím,jenom abych nastínil problém, neskutečne se mi začal prehrivat CPU (75+) AMD FX 6300 bez taktování. Bednu jsem otevřel, vyčistil a tak nějak si všiml že ten kdo mi pc sestavoval neskutečně odflakl kabeláž ( před 2 rokama jsem ani nepoznal harddisk od ram), neměl by někdo pár minut, podívat se podle fotek, jestli bude potřeba udělat novou? Nechci se do toho hned vrtat dík
Re: Teploty, větráky a kabely
Tak ale musíš ty fotky poslat
Kde jsi si to nechal sestaovat ? A jakej máš CPU chladič.

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš boxový chladič, dodávaný k CPU, tak je ta teplota normální.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Jelikož jsem na telefonu, musím to sdílet takhle https://drive.google.com/folder/d/0B4X3 ... Vic3M/edit
Jak už jsem psal AMD FX 6300, chlazení netuším, celkově je v bedne 5 vetraku, jeden na zdroji, jeden zezadu, jeden zepředu, na procesoru a na grafice (stará nvidie, ta nemá ani jak topit)
Jak už jsem psal AMD FX 6300, chlazení netuším, celkově je v bedne 5 vetraku, jeden na zdroji, jeden zezadu, jeden zepředu, na procesoru a na grafice (stará nvidie, ta nemá ani jak topit)
Proc chces delat novou kabelaz? Z ciste technickych duvodu je uplne jedno kudy ty kabely vedou kdyz to nikde nedrhne o ventilator.
Na tom procesoru je box chladic, to ze se to zahriva je normalni. Treba o neco vic topici FX-8350 nedokaze uchladit vubec a pocitac se resetuje.
Na tom procesoru je box chladic, to ze se to zahriva je normalni. Treba o neco vic topici FX-8350 nedokaze uchladit vubec a pocitac se resetuje.
Mě třeba udivuje že na 8pin na cpu dal jen 4pin. (už jsem vymotal kabel z větráku). Já jen že mi to přijde odflaknuty, jen tak nahazeny kabely. (jack vepředu není připojený vůbec ani mikrofon ani sluchatka) pro jistotu natáhl jen 2x 3.0 USB atd.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A vidíš ten prach? Vyčisti to
.
Jinak jak jsem psal, máš základní chladič, který má tuto teplotu v popisu práce
.
Ano, dá se to udělat líp.

Jinak jak jsem psal, máš základní chladič, který má tuto teplotu v popisu práce

Ano, dá se to udělat líp.
Sestava v profilu.
Už hodinu čistím tycinkama do uší
. Myslím že jsem z toho dostal astma. Me proste jen desila ta teplota, obzvláště když v topicu vedle řeší že 60 už je stav smrti a já měl dneska i kolem 90.

4pin nevadi, ale muzes tam ten druhy klidne zapojit.
USB 3.0 vidim nezapojene, je tam 2x USB 2.0
Tycinkama do usi -hodinu ? Co treba pixla stlaceneho vzduchu a 30 sekund?
USB 3.0 vidim nezapojene, je tam 2x USB 2.0
Tycinkama do usi -hodinu ? Co treba pixla stlaceneho vzduchu a 30 sekund?

Tu jsem u nás na vesnici u vietnamce teď nesehnal :/ Jsou 2x vedle sebe nad WAN portem. Ale to už je v celku jedno, desila mě ta teplota. Teď jdu měřit jestli se mi tam vejde Gtx 960 a kdyžtak budu muset premontovat HDD
Ty USB 3.0 vedle LAN konektoru jsou na zakladni desce - zkratka tahle deska ma jen dva.
Nicmene na zakladni desku muzes pripojit dalsi dva USB 3.0 porty (napr na predni stene skrine nebo samostatne zaslepce) - a to je volne. Zapojene tam mas jen 2x USB 2.0 nejspis na predni stene.
Ciste technicky - koupil sis zakldni desku ktera ma dva USB 3.0 porty a skrin ktera nema zadny. Proto jsou jen dva.
GTX 960 se tam vejde zcela urcite. Nicmene bych koupil i poradny chladic na procesor (Fera, Tranquillo).
Nicmene na zakladni desku muzes pripojit dalsi dva USB 3.0 porty (napr na predni stene skrine nebo samostatne zaslepce) - a to je volne. Zapojene tam mas jen 2x USB 2.0 nejspis na predni stene.
Ciste technicky - koupil sis zakldni desku ktera ma dva USB 3.0 porty a skrin ktera nema zadny. Proto jsou jen dva.
GTX 960 se tam vejde zcela urcite. Nicmene bych koupil i poradny chladic na procesor (Fera, Tranquillo).
Díky za pomoc a já jdu přeinstalovat win :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4970
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
02 srp 2024 13:56