Vrácení Steam hry
Vrácení Steam hry
Dočetl jsem se, že můžu do 14ti dnů po koupi hry jí bez udání důvodu vrátit. To jsem jednou zkoušel, napsal jsem na helpp.steampowered.com, a nikdo mi neodpověděl, teď je to už několik měsíců a tiket pořád prázdný, nestahuje se těch 14 dnů jen na nějaké hry?
Re: Vrácení Steam hry
tak o tom sem nikdy neslyšel
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2015 10:44) ---
aha tak ono to de ale tu hru si nesměl hrát dyl jak 2 hodiny jinak máš smůlu ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2015 10:44) ---
aha tak ono to de ale tu hru si nesměl hrát dyl jak 2 hodiny jinak máš smůlu ...
Do 14 dnu a pouze pokud je nahrano mene nez 2 hodiny.
Nicmene je treba si precist i podminky - dost zalezi i na tom jak byla hra placena......
Nicmene je treba si precist i podminky - dost zalezi i na tom jak byla hra placena......
Tu hru jsem ani nenainstaloval, jen jsem ji chtěl koupit jako gift a byl jsem dost blbej na to abych si jí dal do knihovny
. A jak by měla být placená? Prostě ze Steam peněženky.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nerozumím. Koupil jsi hru, pak ji chceš vrátit a tvůj ticket na podpoře už máš několik měsíců. Tak jak můžeš hru vlastnit 14 a méně dní?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Mezi koupenim hry a napsanim na podporu ze ji chce vratit byla kratsi doba nez 14 dnu?
To ze to resi az po nekolika mesicich je vec jina.
To ze to resi az po nekolika mesicich je vec jina.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2655
-
od sim20
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 20:07