Windows 10 otázka

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

ASKER
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Windows 10 otázka

Příspěvekod ASKER » 08 črc 2015 00:47

Ahoj lidi mam pár otázek ohledně windowsu 10,
1) když si to upgraduju tak se mi vymažou staré programy + vše v PC?
2) Vím,že se mi to přesune do Windows.old.. nechci ale aby mi windows old zabíralo místo na SSD,když ho vymažu,stane se něco špatnýho?
3)u upgrade na WIN 10 se píše u hvězdičky - * 3 GB ke stažení , můžou se platit poplatky za přístup k internetu... Co to znamená prosimvás? " Můžou se platit poplatky za přístup k internetu"? Vysvětlete mi to někdo prosimvás (link) http://screenshot.cz/062IT/

4.) Na začátku června jsem si koupil win 8.1 64 bit,má podle vás cenu upgradovat na win 10? (jestli to není zbytečný upgrade jen kvuli Direct X12)

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 10 otázka

Příspěvekod d1amond » 08 črc 2015 00:55

Achjo.
Poplatky za internet znamená, že někdo může mít limity na množství stažených dat a platí např. za stažené gigabyte. Pak samozřejmě ono "zadarmo" stojí peníze za stažená data. Prostě alibi.
Nikdo pořádně neví, jak upgrade bude probíhat. Z posledního workshopu vím, že by upgrade neměl ovlivnit jakékoliv programy a nastavení uživatele. Ale... kdoví jak to nakonec dopadne - vzhledem k množství variant instalovaného HW a SW a ne všichni testovali a nahlašovali chyby. Takže zazálohuj a pak upgraduj!
W10 už proto že to nejsou jen W9 je totálně překopaný systém W8, především co se uživatelské podpory týká. A MS jasně uvádí, že W8 se nerovná W10. Ale asi to bude SP2 pro W8 a přidají Start + nový prohlížeč :lol: Žertuju
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

ASKER
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Windows 10 otázka

Příspěvekod ASKER » 08 črc 2015 00:59

já jsem si to tak trochu myslel,ale chtěl jsem si být jistý :) děkuju

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení