restartuje se mi sám komp
- haspik
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
restartuje se mi sám komp
Když zapnu hru,podělá se mi celá grafika a restartuje se mi komp. 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tyhle problémy způsobuje i nekvalitní zdroj,který nedodá potřebné waty a grafika raději restartuje PC.Osobně jsem tuhle závadu řešil na několika počítačích a výměna zdroje vždy pomohla.Ale nemusí to být i tvůj případ.Napiš co máš za PC,jakou grafiku a o jakou hru se jedná.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud k tomu máš zdroj koupený s bednou, je velká pravděpodobnost, že to je tím zdrojem. Oddělej bočnici bedny a mrkni na štítek zdroje co to je za značku a kolik je uvedeno W.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pc při nabíhání jednou pípne a nebo se ozývá jiný zvuk? Zkus restartovat v nouzovém režimu, klávesa F8 ihned po restartu a pak se mrkni do správce zařízení, zda tam není vykřičník nebo otazník. Tu hru jsi spouštěl poprvé a nebo jsi ji již hrál? Pro jistotu se mrkni zda sedí v PC pevně datový kabel k monitoru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- haspik
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nepípne,ale bliká monitor a ukazují se barevné čáry přes písmo a při nabíháni windows xp též jsou čáry přes obrázek a při výběru účtu monitor párkrát blikne ,po delší době se dostanu ke spuštění a ukáže se mi plocha,ale celá v divném grafickém kabátu s různými chybami a hrozně laguje,jsem ted ve VGA abych zjistil co s tím je.Tu hru hraju závodně,takže ji nehraju poprvé,ale stalo se mi,že jsem hrál a pc se mi za sebou 2x restartoval a po 2 restartování mi psala chyba directu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus tedy otestovat v direktu - testy grafické karty. Může to být buď direct, nebo i poškozený ovladač grafické karty. Podívej se pro jistotu, zda sedí v grafické kartě napájecí kabel. Doufej, že to není grafická karta. Též by bylo vhodné zkusit vyměnit zdroj za silnější, máš-li tu možnost.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2677
-
od extrem