Zdravím,
vím, že je název poněkud zvláštní, ale je to tak. Prostě někdy zapnu pc a jsou nějaké programy po spuštění. Mezi nimi je i Steam. Ale prostě někdy se nezapne a v procesech spuštěn je. Tak vypnu proces ve správci úloh, zapnu steam a nic se neděje, prostě to nenaběhne. To samé i nějky LOLko, chci zapnout a nic se nespustí.
Neví prosím někdo, v čem může být chyba? Mám W8.1.
Děkuji
Programy se nespouští po startu Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Programy se nespouští po startu
Naposledy upravil(a) Ltb dne 10 črc 2015 14:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Programy se nespouští po startu
Okej okej.. Ale steam ne že se nespustí po startu, ale nejde spustit ani v průběhu dne, až do restartu..
Je to známá chyba Win už z dob XP. Způsobuje to příliš rychlý start mnoho programů (rezidentů = systray) najednou, existují softwarové nástroje pro zpomalení a rozložení startu do delší doby. Nechápu platící zákazníky MS, že si mu nestěžují, když vysolí tolik tisíc Kč za takový šmejd. To chování Steamu asi bude souviset, zkus Alt(Gr)+Ctrl+Del a odstřelit všechny běžící úlohy Steamu, pak ho znovu spustit ...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Nic.. všechno jsem "odstřelil" a pak zase chci spustit steam, u kurzoru se pár krát protočí modré kolečko a zase se slehne zem po nějaké aktivitě.
Re: Programy se nespouští po startu Vyřešeno
Musí tam být nějaká služba, která to nedovolí spustit po druhé. Nedivil bych se, kdyby to bylo nějaké DRM.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Aha, to nevím, ale vyřešil jsem to tak, že jsem vypnul spuštění steamu po startu a budu ho zapínat manuálně. Jinak díky, alespoň jsem se dozvěděl, co ten problém způsobuje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7285
-
od Luk4579