Mám nad sebou člověka s 24", několikrát jsem na něm hrál a stejně jsem si koupil 21,5", protože má o dost lepší podání barev, než ten jeho 24" TN.
Jedinej důvod proč si brát dražší TN panel, kterej je teda větší, ale podává místo toho horší zobrazení?
Monitor do 4000 Vyřešeno
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor do 4000
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
To je tiež pravda, preto treba nájsť taký, ktorý ma dobré zobrazenie a je 24" 

Re: Monitor do 4000 Vyřešeno
Karrex píše:Oba co poslal Spartak jsou ok, já mám zas AOC, ale tento http://www.czc.cz/aoc-i2269vwm-led-moni ... 22/produkt , který má lépe vyřešené uchycení (ten xx76 se prý kýve, jak trochu vrazíš do stolu) a hlavně ti připadá, že vůbec nemá rámeček.
Hmm. Tak ten je super :) ten design a IPS panel mě dostal :) Hlavně že je vzadu VESA takže to plácnu na stěnu a došetřím na druhý jelikož tam vidím minimalní rámeček. Jsem rád za to IPSko máme ve škole IPS monitory a na práci s texturama atd... je to bomba :) a cena mi taky připadá super :) dík moc za tip asi mám rozhodnuto. :)
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, já s ním i normálně hraju všechno možný, od minulýho TNka jsem poznal rozdíl jen v barvách a úhlech, jinak nic, co by bylo horší.
Sestava v profilu.
Jo super ještě jednou díky. Zamykám a v pondělí objednávám(nejsem momentálně v ČR tak proto až v pondělí). 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1684
-
od pompeus50
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 21:01