Skype nenajde mikrofon Vyřešeno
Skype nenajde mikrofon Vyřešeno
Zdravím chtěl bych se zeptat jak nainstalovat mikrofon na skype ? když ho připojím k ntb tak je vše v pohodě .. napíše to že byl připojen konektor ale skype žádnej mikrofon nenajde.. kde může být chyba ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skype nenajde mikrofon
Zkus otevřít pokročilé nastavení a podívat se sem, jestli není třeba šedý.

Ve správci zařízení a Zvuk->Přehrávání ten mikrofon je?

Ve správci zařízení a Zvuk->Přehrávání ten mikrofon je?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ne.. teď mám šedý obě protože ten první co jsem používal jsem odebral ... ani ten nevím jak vrátit ale rád bych aby tam byl ten nový..
Ne tam taky není.. ale konkrétně přehrávání tam nemám .. koukal jsem řadiče zvuku nebo zvukové vstupy výstupy a není ani tam..
Ale když ho připojím napíše to že byl připojen konektor :)
Ne tam taky není.. ale konkrétně přehrávání tam nemám .. koukal jsem řadiče zvuku nebo zvukové vstupy výstupy a není ani tam..
Ale když ho připojím napíše to že byl připojen konektor :)
Dokáže jiný program s tím mikrofonem pracovat? Jdi do ovládacích panelů - Zvuk a na kartě Záznam se po připojení mikrofonu podívej, jestli je detekován. Má ten notebook dva audio jacky, nebo pouze jeden?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Ani jiný program mikrofon nenašel.. a tam na karte zaznam taky neni detekovan ten mikrofon..mam dva audio jacky
Jdi do RealTek HD Audio Manager (Správce Zvuku RealTek HD) a tam si po připojení mikrofonu zkontroluj, zda-li zařízení bylo detekováno.
A v upřesnění nastavení si nastav, aby se všechny konektory oddělily jako nezávislá vstupní zařízení.
Jestli ani pak se nic nestane, tak už zbývá jen přeinstalace zvukových ovladačů.
A v upřesnění nastavení si nastav, aby se všechny konektory oddělily jako nezávislá vstupní zařízení.
Jestli ani pak se nic nestane, tak už zbývá jen přeinstalace zvukových ovladačů.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Udělal jsem co si řekl a povedlo se :) pak už i ostatní programy ten mikrofon našly.. Dík moc :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 5025
-
od standacich
Zobrazit poslední příspěvek
18 úno 2025 20:29
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3310
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
- 3
- 4380
-
od petr22
29 čer 2025 13:18
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2817
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”