Včera jsem vytvářel přes program MiniTool Partition Wizard na své SD kartě nový oddíl (zvolil jsem EXT3), abych tam mohl popřesouvat některé appky z rootnutého telefonu. Udělám to přesně dle návodu, odpojím telefon z pc, restartuji foun (dle návodu) a pak už mi to kartu nebere, ani v pc a ani se nedá naformátovat (teda pc mi to nabízí, ale stejně se mu to nepodaří). Znamená to, že karta umřela nebo by jí šlo ještě zachránit? Já to nechápu, už jsem to dřív dělal a vše ok. MiniTool mi tu kartu už taky znova neukáže...
A ještě poddotaz- dřív mi telefon na kartě nebral oddíly typu EXT, jen FAT32 jestli se nepletu, ale vždycky to šlo pak zpátky upravit v pc a vytvořit ten FAT32 (i když tam pak nešlo přesunout komplet celé data appky). To byla chyba karty, nebo telefonu když nebere EXT oddíly?
Paměťová karta
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Paměťová karta
Temer vsechny karty jsou dodavany s FAT32, se kterym vetsina zarizeni nema problem.
Muzes zkusit diskpart (ve Win7) nebo cfdisk (v linuxu) a na karte vymazat oddily a pak vytvorit jeden novy.
Muzes zkusit diskpart (ve Win7) nebo cfdisk (v linuxu) a na karte vymazat oddily a pak vytvorit jeden novy.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Paměťová karta
Tak nevím teda, ta karta si ze mě dělá snad srandu
Najednou se mi obsah normálně zobrazil
Nebo si ze mě dělá srandu čtečka, případně Windows. Ale telefon jí pořád nevidí..

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4342
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11