Čaute, nedávno jsem pořídil nový PC, složil jsem ho dohromady a logicky šel nainstalovat Widle .. Hned po spuštění mě ale čekalo nehezké překvapení.

Po spuštění počítače se počítač samovolně restartuje, a to úplně náhodně. Při prvním spuštění jsem se dostal do BIOSU a stihl nastavit boot priority, ale po restartu (uložení změn..) už se počítač restartuje zhruba 5-10 sekund po startu. Celé to vypadá asi takto: všechny ventilátory se začnou točit, počítač se načítá, ale zhruba po 5 sekundách se restartuje, a pořád dokola...

Po projíždění různých fór jsem ozkoušel většinu komponent v původní sestavě a výsledek je zhruba takový: GK je v pořádku, paměti RAM jsou také v pořádku, Disky fungují jak mají, zdroj je v pořádku. Jediné co jsem nebyl schopný ozkoušet je Základní deska a Procesor, a to proto, že moje stará sestava obsahuje AMD procesor, ale do nové jsem pořídil Intel.. Někde jsem se dočetl, že by se mohlo jednat o ochranu při špatném odizolování desky od skříně, takže jsem to celé složil mimo case ale problém je pořád stejný. Otázka tedy je, jestli by podobný problém způsobovala spíše Základní deska, nebo Procesor?

Budu moc rád za všechny rady, potřeboval bych vědět jestli reklamovat Desku nebo Procesor..