NHL 08 a kličky?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

NHL 08 a kličky?

Příspěvekod Verxes » 03 led 2008 01:36

Nazdar,
mám NHL08 a zajímalo by mě jestli jste někdo přišel na to jak dělat různé kličky? Já to hraju na gamepadu a jedním tlačítkem dělám úkrok a jinak speciální pohyny jsou napsaný u pravý analogový páčky, která ale slouží zároveň jako nápřah/střela/vhazování.. gamepad jsem nepřenastavoval, ale někdy se mi třeba při vhazování povede pěknej blafák (hráč hned vezme puk, obtočí se kolem hráče o 360 a uhání na soupeřovu branku.. ale jak tim docílim to nevim..
Tak jestli někdo víte o dalších fíglích, a jak provádět kličky, dejte vědět..

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 03 led 2008 01:54

NHL nehraju, lítám IL-2 a není nic lepšího, než si nastavit gamepad/joy dle sebe. Určitě máš konfigurační program, různým tlačítkům jdou přiřadit stisky kláves nebo celá makra - tím docílíš opravdu efektivní a pohodlné hraní. Na tvůj dotaz asi neexistuje konkrétní odpověď, každýmu vyhovuje něco jinýho.

Takže nejlepší cesta povede přez přenastavení tvýho gamepadu - pokus/omyl, jinak to nejde. :wink:

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Verxes » 07 led 2008 14:53

Hezký, ale NHL08 má střelu na analogový páčce.. jedním směrem natáhneš ke střele, popř.se hráč připraví na střelu zápěstí a na druhou stranu vystřelíš.. a u této páčky je napsáno střela/klička, střela mi tak vyhovuje, ale na kličky jsem nepřišel..

Zpět na “Hry”