3D Audio USB , Kod 43

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

klepywolle
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

3D Audio USB , Kod 43

Příspěvekod klepywolle » 17 črc 2015 01:03

Ahoj , chtěl bych se zeptat , koupil jsem si zvukovku do USBčka , a ukazuje mi to že to nejde rozpoznat , ale předtím mi šla , ale vypínala se třeba po 5 minuták , nevíte co s tím ?:) Píše mi to něco s kódem 43:/ ..
Předem děkuju.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: 3D Audio USB , Kod 43

Příspěvekod mmmartin » 17 črc 2015 14:52

Píše mi to něco s kódem 43:/ ..

A za tím lomítkem jsou opravdu jenom dvě tečky, nebo i nějaká písmenka.To je dost podstatné. Taky by neurazila značka karty a systém, pod kterým běží. Máš nainstalovanou poslední verzi ovladače pro tento systém?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 17 črc 2015 18:07

Kód 43 - zařízení zastaveno, protože ohlásilo potíže.
To vypínání po 5 minutách značí problém. Můžeme vědět o jakou zvukovku vlastně přesně jde?
A na jakém systému to provozuješ? Zkus jiný USB port a po zapojení se podívej do Správce zařízení a rozbal řadiče USB, jestli je vše OK.
EDIT: Ještě jedna věc - zkus tu zvukovku i v jiném PC, ať víme, že nejde o HW závadu.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

klepywolle
nováček
Stav:

Příspěvekod klepywolle » 18 črc 2015 19:23

Bohužel , na té zvukové kartě je napsáno jen 3D Sound , Je to na Windows 7 Home Premium , A řadiče jsou naprosto v pohodě. A ještě jeden dotaz , já mám integrovanou zvukovou Kartu , a když si jí naistaluju (Nainstaluju nejnovější ovladač) tak jakoby hraje ale v bedýnkách nebo ve sluchátkách nic neslyším. Když kliknu normálně na hlasitost tak mi to tak skáče jako že to hraje.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 19 črc 2015 11:39

Většinou kod 43 znamená hodit do koše,vzlášť u karty téhle kvality.No a ke druhé kartě-ovládací panely-zvuk-nastavit podle tvé zvukové karty a zbytek donastavit v přehrávačích,které používáš.

klepywolle
nováček
Stav:

Příspěvekod klepywolle » 19 črc 2015 14:03

A když si stáhnu např. DriverMax , tak mi to ukazuje ovladač na rozbočovač USB ale nejde mi to stáhnout , musel bych mít premium , nevíte kde takový driver stáhnout ?

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 19 črc 2015 14:10

Drivermax odinstalovat a řádně dočistit ručně od zbytkového bordelu.Ovladače se hledají na stránkách výrobce daného hardveru-základní deska-grafika a pod..

Zpět na “Problémy s hardwarem”