Zamrzlý notebook
Zamrzlý notebook
Ahoj :) Před 14 dny jsem si koupil notebook ( Acer E15 E5,parametry CPU: AMD Quad Core A8-7100, GPU: AMD Readon R7 M265 2GB, 8GB RAM, Win 8,1) Mno a dneska jsem na něm prováděl obvyklou práci a hrál hru. když jsem ho chtěl vypnout všiml jsem si že lišta je rozmazaná jako u starých televizí, tak jsem ho raději restartoval. Jenže po restartu se objevila klasická obrazovka Aceru se sloganem a poté měl hned najet do Windowsu ale jen se vypl... A už nejde nastartovat. Když zmáčku napájecí tlačítko tak se jen ozve jak se roztočí větráček cvakde disk a konec... Nic jineho poté se zase vypne... Prosím o to čím by to mohlo být. Momentálně ho potřebuji.
Re: Zamrzlý notebook
Obavam se ze je to tim, ze je to Acer (jeste navic s AMD procesorem a grafikou) - zkratka laciny spotrebni material. Tenhle byl nejspis vadny primo z vyroby - takova zavada se obvykle projevi do mesice.
Nic jineho nez reklamace se obavam ze nezbyva.
Uplne nejlepsi by bylo si nechat vratit penize a koupit notebook s Intel procesorem.
Uplne nejlepsi by bylo si nechat vratit penize a koupit notebook s Intel procesorem.
Re: Zamrzlý notebook
petr22 píše:Obavam se ze je to tim, ze je to Acer (jeste navic s AMD procesorem a grafikou) - zkratka laciny spotrebni material.
hmm... A myslíte že notebook by šel ještě vrátit i kdýž ho mám déle než 14 dní?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2368
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 20:23