Zdravím, poslední měsíce jsem dostal BSOD a nechtěl bych to dále ignorovat. Jeden jsem měl na konci října 2014. Poté dlouho nic, ale objevil se další až na konci února 2015, na konci dubna 2015 a před 3 dny (13.7.2015). Bohužel si nepamatuji, co bylo napsané na obrazovce, modrou smrt to ukázalo zhruba 2-3 vteřiny (možná méně).
Co si pamatuji, tak když byla modrá smrt na konci dubna, tak jsem pouze byl na prohlížeči a neměl jsem spuštěno mnoho věcí (nejsem si jistý). Ten, co se stal před 3 dny, tak jsem měl spuštěné WoW, prohlížeč, teamspeak, steam.
Moje PC:
Základní deska: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-780T-D3L (Socket M2)
Procesor: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3221 MHz (16 x 201)
Grafická karta: AMD Radeon HD 7700 Series
RAM: 2x DDR3: Kingmax FLFE85F-C8KM9 [ TRIAL VERSION ] (4GB)
BIOS: Award Modular
Tady je Minidump: http://leteckaposta.cz/782871595
Děkuji předem za zjištění problému.
BSOD Vyřešeno
Re: BSOD
Tak jsem si stáhl nějaký program AMD Catalyst a možná mi to i aktualizovalo grafickou kartu. Když spustím ten program, tak mi to píše, že nejsou žádné aktualizace (nevím ale, jestli nějaké aktualizace stahoval při instalaci). Dále jsem udělal ten zátěžový test (14 minut).
Děkuji předem za odpověď.
Děkuji předem za odpověď.
Re: BSOD
No, jak bylo vidět podle minidumpu, tak BSOD bylo třeba 1x za 2-3 měsíce. Psal jste, že to je pravděpodobně tou aktualizací, tak myslím, že to je v pohodě ("ťukám na dřevo"). Uzavřu toto téma. Kdyby nastal nějaký BSOD, tak založím nové téma.
Děkuji za Váš volný čas a že jste mi pomohl.
Děkuji za Váš volný čas a že jste mi pomohl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 7766
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
01 dub 2025 12:37