Zdravím,
už druhý den se peru s touto chybou. Nejede mi hlavně aukro, resp. jeho hlavní stránka ano, ale jakmile nakliknu nějakou podstránku, okamžitě mi vyskočí tato chyba. Zkoušel jsem promazat historii, cache, cookie, ccleaner, aktualizovat čas, použít alternativní dns a nic nepomohlo. V ostatních prohlížečích mi vše funguje, ale to není řešení. Nějaké nápady, nebo něco co jsem třeba přehlídnul?
Některé weby hlásí chybu ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Vyřešeno
Některé weby hlásí chybu ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Vyřešeno
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Některé weby hlásí chybu ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Mam to same na Opere 31, takze to je neco globalnejsiho
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zajímavé je, že to ale v ostatních prohlížečích normálně funguje. Že by to byl nějaký problém "jen" jádra (nevím jestli Opera používá stejné - minimálně ve tvé verzi?).
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sam jsi prohlizec nenapsal 
Opera uz ma chromium, takze jestli mas chrome, je to mozne. Na IE mi to taky jede OK

Opera uz ma chromium, takze jestli mas chrome, je to mozne. Na IE mi to taky jede OK
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Promiň, měl jsem pocit že jsem to tam napsal
. Právě mám Chrome, takže jsem to možná odhadl správně
.

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Děkuju, tím se vše vysvětluje. Každopádně jsem si všiml ještě dost opožděného odesílání emailu od aukra (upozornění přijde třeba o půl hodiny později, apod.). Dávám tedy lock.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7962
-
od Renee