Screeny z SpeedFun, Crystaldiskinfo Vyřešeno
- creativ718
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Screeny z SpeedFun, Crystaldiskinfo
Zdravím, nedávno jsem si stáhnul program Speedfun a byl jsem docela znepokojen těmi AUXTIN1-2 teplotami. Nevím, jestli je to normální jev, nebo bych s tím měl něco dělat. Ostatni teploty se mi zdají normální. Zároveň bych chtěl předložit preventivně i log z CDI. Díky.
Re: Screeny z SpeedFun, Crystaldiskinfo
Speedfan moc neumí pracovat se spoustou novějších (ale i už celkem starších) čipsetů. Na měření teploty se spíše používá HWMonitor, ale ani ten není stoprocentní. Když je člověk na pochybách, stačí mrknout do BIOSu.
Disk je zcela OK.
Disk je zcela OK.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
A tím bych si nedělal starosti:
http://www.overclock.net/t/406476/auxti ... t-the-heck
jiné problémy jsou? Jsi v sekci HJT..
http://www.overclock.net/t/406476/auxti ... t-the-heck
jiné problémy jsou? Jsi v sekci HJT..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- creativ718
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak přikládám ještě pro jistotu screeny z HWmonitor, ale asi to bude ok. Jinak nevíš, co přesně teda znamená ta hodnota AUXTIN u speedfun?
Edit: Ne, jiné problémy nemám, jen mě to znepokojilo, v tom případě díky a můžeme to uzavřít.
Edit: Ne, jiné problémy nemám, jen mě to znepokojilo, v tom případě díky a můžeme to uzavřít.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Screeny z SpeedFun, Crystaldiskinfo Vyřešeno
Dobře, v tom případě klikni na zelenou fajfku 
Ještě k tomu Auxtinu,jedná se o většinou neplatný výstup, který se nepoužívá. Pouze výjimečně.

Ještě k tomu Auxtinu,jedná se o většinou neplatný výstup, který se nepoužívá. Pouze výjimečně.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.